sypkilopez Napisano 27 Grudnia 2020 #615322 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Nick: sypkilopez Ilość odpracowywanych punktów: Reklamy/Premium: Uzasadnienie: Tak napisałem multiposta i od razu w drugim poście napisałem że nie mogłem skopiować tekstu i edytować wcześniejszego postu ( chyba dlatego że był w nim cytat) dlatego piszę posta pod postem, wystarczyło scalić dwa posty w jeden. ( ja nie mam takich uprawnień) jest to już kolejny raz gdzie dostaje ostrzeżenie nie z mojej winy bo forum błędnie działa ;/. Informacja dla użytkownika Witaj! Drogi użytkowniku, Otrzymałeś ostrzeżenie, powód jest następujący: Spam Ilość punktów:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 27 Grudnia 2020 #615340 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Zatem nie trzeba było się bawić cytatami - to by działało, prosta odpowiedź. Warn zostaje za pisanie postu pod postem, jesteś na równi z każdym użytkownikiem i nie scalamy postów na zawołanie. Zawsze mogłeś o to poprosić, lecz tego nie zrobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 27 Grudnia 2020 #615341 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi