Mateusz2004 Napisano 30 Grudnia 2020 #615581 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Witam, grając dzisiaj na serwerze to było przed chwilą to była godzina 11:30, gdyż nagle sobie gram i dostałem bana pernamętnego za ,, wstaw screeny na forum" została mi Klasa Hunter SUPER PREMIUM na jakieś 3/4 tygodnie. Widziałem że na serwerze grał admin który był na spect i tym adminem był Swirusek. Czekam na rozwiązanie sprawy. Niech on się wytłumaczy jaki miał powód żebym dostał bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molly Napisano 30 Grudnia 2020 #615586 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Odwołaj się w tym dziale, dostosowując się do wzoru. https://multi-head.pl/forum/118-screenshoty/ @NumberOne @WolfIDraV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 30 Grudnia 2020 #615590 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 @Mateusz2004 Molly wyjaśnił ci gdzie masz wrzucić ssy . Masz tam tematy objaśnione jak to zrobić. Admin może dać ci bana z ssami jak podejrzewa, że możesz coś posiadać. Molly i Gormit lowca kotow dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 30 Grudnia 2020 #615591 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi