JeSVET Napisano 6 Stycznia 2021 #616097 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Twój nick podczas gry: BosoPrzezSnieg Godzina, data zdarzenia: teraz Mapa: cs_assault_1337 STEAM_ID / IP: VALVE_0:4:950532853 Uzasadnienie: gram sobie staty na minus wszedł pan Aitler i perm z du*y xd a na dodatek Jugol może potwierdzić że wszedł i zaczął obrażać gracza a no cóż admin może wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 6 Stycznia 2021 #616100 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Po ponownym przeanalizowaniu demka, moja decyzja była zbyt pochopna, wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, nie pozostaje mi nic innego jak przeprosić, także @JeSVET wybacz, mój błąd. @Born prosiłbym ub dla gracza. 33 minuty temu, JeSVET napisał: a na dodatek Jugol może potwierdzić że wszedł i zaczął obrażać gracza a no cóż admin może wszystko Raz, nie obrażałem nikogo, dwa, nie powiedziałem ani słowa w Twoją stronę. Jeżeli uważasz, że było inaczej ---> https://multi-head.pl/forum/385-skargi-i-problemy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 6 Stycznia 2021 #616108 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi