JeSVET Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Twój nick podczas gry: BosoPrzezSnieg Godzina, data zdarzenia: teraz Mapa: cs_assault_1337 STEAM_ID / IP: VALVE_0:4:950532853 Uzasadnienie: gram sobie staty na minus wszedł pan Aitler i perm z du*y xd a na dodatek Jugol może potwierdzić że wszedł i zaczął obrażać gracza a no cóż admin może wszystko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aitler Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Po ponownym przeanalizowaniu demka, moja decyzja była zbyt pochopna, wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, nie pozostaje mi nic innego jak przeprosić, także @JeSVET wybacz, mój błąd. @Born prosiłbym ub dla gracza. 33 minuty temu, JeSVET napisał: a na dodatek Jugol może potwierdzić że wszedł i zaczął obrażać gracza a no cóż admin może wszystko Raz, nie obrażałem nikogo, dwa, nie powiedziałem ani słowa w Twoją stronę. Jeżeli uważasz, że było inaczej ---> https://multi-head.pl/forum/385-skargi-i-problemy/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born Posted January 6, 2021 Opiekun Sieci Share Posted January 6, 2021 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...