Skocz do zawartości

JugoL^^

Rekomendowane odpowiedzi

Data zdarzenia:06.01.2021
Nick gracza:Aitler
Dowody: http://ehltv.hltv.org.pl/srv23614/HLTV-2101061215-cs_assault_1337.dem.zip 05:30 - 05:40
Świadkowie: @K4RaMB4 @KAI @JeSVET
Uzasadnienie: Admin odzywał się w sposób lekko wulgarny. Z tego co wiem to admin powinien dawać przykład, a nie rzucać tekstami typu "zamknij ryj" gdy upomniałem graczy o cele gdy było 0:58.

Edytowane przez JugoL^^

byłem w tym czasie na serwerze przed dostaniem perma 

więc słyszałem jak pan @Aitler odezwał się do @JugoL^^ typu słowa "Zamknij Ryj"   i chwile po tym dostałem perma za czitowanie xdd 

moim zdaniem jak wy macie takich adminów tutaj to życzę szczęścia że tu gracze będą grać nie pozdrawiam śmiesznego Aitlerka :) 

no dobrze znasz się itd  ale słuchaj mnie mój drogi  @Aitler jak ja bym  powiedział np do pemqa lub któregoś admina "zamknij ryj lub coś w tym stylu to coś czuje  że bym dostał bana w okolicy 1-2 h )   

Edytowane przez JeSVET

Ty no u mnie to jest w 1:04, a upominanie o cele gdy gracz realnie kieruje się w stronę hostów to trochę xD "zamknij ryj" wulgarne podczas gdy trochę się znamy, a gadasz głupoty? no cóż.

16 minut temu, K4RaMB4 napisał:

Potwierdzam, aitler (admin) powinien dawać przykład, a przykładem nie jest to że do gracza odzywa się w sposób nie stosowny 

Nw czy jesteś osobą, która powinna upominać innych

• Donator

Licznik HLTV nie jest idealny, więc tutaj nie będę nikogo rozliczać co do sekundy bo to nie ma sensu. Rozumiem chęci @JugoL^^, a z drugiej strony rozumiem @Aitler, że takie upominanie nie koniecznie było potrzebne czy wskazane w tej konkretnej sytuacji.

Przejdę teraz do drugiej sprawy- "zamknij ryj". Rozumiem, że możecie się znać, możecie nawet nie być kumplami, tylko się kojarzyć z serwera, ale takie sytuacje, nawet jeśli gracze znają się dłużej, nie powinny mieć miejsca. Przynajmniej nie na serwerze. Na Teamspeak'u, w zamkniętym gronie, owszem niech każdy robi co chce. Na serwerze, kultura obowiązuje każdego, a admin powinien traktować każdego równo.

@Aitler, na ten moment upomnienie. Tak jak powiedziałem - każdego gracza musimy traktować tak samo, niezależenie od tego kim jest, czy go znamy, czy nie. Więc hamuj teksty i pamiętaj, że Ty jesteś adminem i powinieneś dbać o kulturę zdecydowanie bardziej niż ktokolwiek inny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...