CzachaBiceps Napisano 29 Listopada 2015 #359351 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Nick:CzachaBiceps Wiek:18 Data rejestracji na forum:nie pamiętam wejdę w profil i zobacze Czas spędzony na forum:3h 42min Doświadczenie w ocenianiu:duże Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:oczywiście Byłeś banowany na forum lub serwerze?:nie Dlaczego Ty?:to trzeba ogarnąć pomoc adminom i h@ żeby był pozalekcyjnych na forum jak ja byłem na innym forum unban team to ja musiałem zrobić wszystko ogarnąć i tak dalej dalej Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:3 h i 32 min lub więcej Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie)nie, miałem admina na jailbreak a po kilku dniach zabrano mi go Coś od siebie: Mam na imię Dominik bardzo lubię forum wasze Myślę że wy mnie zakaceptujecie moje podanie Ale nie wiem wy wybieracie a nie ja Ale przepraszam ze mam 4 pkt ostrzeżeń ale zrobię reklamy i znikną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 29 Listopada 2015 #359358 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 29 Listopada 2015 #359359 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi