JeSVET Napisano 8 Stycznia 2021 #616340 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Data zdarzenia: teraz Nick gracza: Pemeq Dowody: https://www27.zippyshare.com/v/TexxYrGC/file.html Świadkowie: gracze którzy grali jeśli chcą to niech się wypowiedzą Uzasadnienie: dobrze gram sobie i no se skaczę i no niechcący wbiłem na txt ale od razu zszedłem i już nie wchodziłem a pan se pemeq ubzdurał że siedziałem od początku rundy a nawet tak nie było a to że go zabiłem i go boli coś że ma większy lvl i go mniejszy zabija to od razu ma mokro i płaczę to już nie mój problem na demku widać że raz wszedłem i zszedłem a to że pemeq ma inne podejście do tej sprawy to niech się wypowie i niech da też dowód że siedziałem sobie i nie schodziłem rozumiem 5 min ban to nie będę płakać ale no miałem git perk i no staty dobre nawet brak ostrzeżenia nie dostałem od niego i jeszcze jego powiedzenie na koniec złaź z tego txt albo bana wyłapiesz a nawet na txt wtedy nie siedziałem tylko to było wczęśniej bo wbiciu na te txt zszedłem i już nie wchodziłem i patrzę po chwili cyk ban i jak pisałem do pemeq na steamie że ma mi dać dowód na to że wszedłem na te txt to napisał nawet dowodu nie może pokazać bo nawet tak nie było i jest to ban bezpodstawny. pozdrawiam i Miłego weekendu życzę F4N4TYK i Aitler dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 8 Stycznia 2021 #616344 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Zaprzeczasz sam sobie, byłeś na txt zauważyłem to i dostałeś bana na 5 minut, niewazne że byłeś i odrazu zszedłes, ważne że byłeś i ja to zauważyłem i dostałeś bana na 5 minut ~3:42 - na demku jesteś na txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Stycznia 2021 #616361 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 W regulaminie jest wyraźnie napisane, że nie możesz się nawet odbić od txt, więc co to za usprawiedliwienie, że wszedłeś i zszedłeś. Temat został nagrodzony przeze mnie ostrzeżeniem, kontynuowanie Twoich skarg będzie odpowiednio karane. elo elo 350 i Aitler dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Stycznia 2021 #616362 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi