Squb Napisano 11 Stycznia 2021 #616610 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 (edytowane) Nick: Squb Wiek: W tym roku 20. Link do BanID: http://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:114913097CS 1.6/CS:GO*: Oba, ale bardziej 1.6. Zdarzyło mi się rozpisywać dema od CS:GO jako ubt, konto prime jest - od czasu do czasu grywam w cs:go. Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Praktycznie co chwilę jestem, wiadomka nie po nocach, bo człowiek nie maszyna - pić musi Coś o sobie: Pjeter mi na imie, jestem prawilnym obywatelem prowincji dust 2 oraz lubię szybkie autka. Doświadczenie: Ubt w sumie 8 miech z jedną przerwą (chyba) - co chyba daje doświadczenie w łapaniu odpałków i ewentualnym rozpisywaniu dem, Admin serwera w sumie sporo czasu z rok? (z dwoma przerwami) Dlaczego Ty: A dlaczego by nie? Idzie się ze mną dogadać, lubię się pośmiać i miło spędzić czas. Chętnie pomogę w pilnowaniu serwerów. *Można wybrać to i to* Edytowane 11 Stycznia 2021 przez Squb Przecinek, a nie kropka OseRaN i Aitler dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OseRaN Napisano 11 Stycznia 2021 #616611 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Jestem na tak ++++ doświadczenie +++ idzie sie z nim dogadać + alkoholu nigdy nie odmawia (maszyna do picia) + zeusy góra ? ? + bierzta póki jeszcze trzeźwy bo z nim to różnie XD Squb dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 11 Stycznia 2021 Admin CS 1.6 GO:MOD VIP #616614 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Tutaj to i ja się wypowiem bo lepszej osoby na razie nie ma jest ogarnięty pomocny da sobie radę wierzę w moc Zeusa Zeus power więc jak najbardziej na tak Squb dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoLii Napisano 13 Stycznia 2021 #616775 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Z chęcią również się wypowiem, choć ktoś mi nie kazał + wiek ++ doświadczenie + na spokojnie idzie się z nim dogadać, pożartować (czasem nawet nie wiadomo kiedy xD) + kulturke posiada + aktywny jest + pomocny Jestem na tak, nadaje się na to stanowisko Squb dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 13 Stycznia 2021 Premium #616782 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 (edytowane) Największym plusem jest posiadanie csgo , to dość kluczowa dla mnie zaleta tego dżentelmena jaką posiada , jak dobrze również pamiętam był on w ubt sprawował się dobrze i sprawiedliwie . Jestem za tym aby został on przyjęty i sądził cziterów na csgo ;D Edytowane 13 Stycznia 2021 przez femarix elo elo 350 i Squb dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 13 Stycznia 2021 Premium #616792 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Ogółem na tak, Wie co jest 5 może byc od 1.6 i GO jak Fema wspomniał (Nie polecam z nim wingów grać ) Znam go już trochę, myśle, że da radę Był ze mną w u be te i wie kto jest odpalony, a kto nie Powodzenia Squb dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 15 Stycznia 2021 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #616989 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Okres próbny 2-tygodni. Zapraszam na pw oraz chciałbym, żebyśmy odbyli rozmowę na naszym TS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 15 Stycznia 2021 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #616990 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi