Squb Napisano 11 Stycznia 2021 #616610 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 (edytowane) Nick: Squb Wiek: W tym roku 20. Link do BanID: http://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:114913097CS 1.6/CS:GO*: Oba, ale bardziej 1.6. Zdarzyło mi się rozpisywać dema od CS:GO jako ubt, konto prime jest - od czasu do czasu grywam w cs:go. Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Praktycznie co chwilę jestem, wiadomka nie po nocach, bo człowiek nie maszyna - pić musi Coś o sobie: Pjeter mi na imie, jestem prawilnym obywatelem prowincji dust 2 oraz lubię szybkie autka. Doświadczenie: Ubt w sumie 8 miech z jedną przerwą (chyba) - co chyba daje doświadczenie w łapaniu odpałków i ewentualnym rozpisywaniu dem, Admin serwera w sumie sporo czasu z rok? (z dwoma przerwami) Dlaczego Ty: A dlaczego by nie? Idzie się ze mną dogadać, lubię się pośmiać i miło spędzić czas. Chętnie pomogę w pilnowaniu serwerów. *Można wybrać to i to* Edytowane 11 Stycznia 2021 przez Squb Przecinek, a nie kropka OseRaN i Aitler dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OseRaN Napisano 11 Stycznia 2021 #616611 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Jestem na tak ++++ doświadczenie +++ idzie sie z nim dogadać + alkoholu nigdy nie odmawia (maszyna do picia) + zeusy góra ? ? + bierzta póki jeszcze trzeźwy bo z nim to różnie XD Squb dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 11 Stycznia 2021 #616614 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Tutaj to i ja się wypowiem bo lepszej osoby na razie nie ma jest ogarnięty pomocny da sobie radę wierzę w moc Zeusa Zeus power więc jak najbardziej na tak Squb dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoLii Napisano 13 Stycznia 2021 #616775 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Z chęcią również się wypowiem, choć ktoś mi nie kazał + wiek ++ doświadczenie + na spokojnie idzie się z nim dogadać, pożartować (czasem nawet nie wiadomo kiedy xD) + kulturke posiada + aktywny jest + pomocny Jestem na tak, nadaje się na to stanowisko Squb dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 13 Stycznia 2021 #616782 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 (edytowane) Największym plusem jest posiadanie csgo , to dość kluczowa dla mnie zaleta tego dżentelmena jaką posiada , jak dobrze również pamiętam był on w ubt sprawował się dobrze i sprawiedliwie . Jestem za tym aby został on przyjęty i sądził cziterów na csgo ;D Edytowane 13 Stycznia 2021 przez femarix Squb i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 13 Stycznia 2021 #616792 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Ogółem na tak, Wie co jest 5 może byc od 1.6 i GO jak Fema wspomniał (Nie polecam z nim wingów grać ) Znam go już trochę, myśle, że da radę Był ze mną w u be te i wie kto jest odpalony, a kto nie Powodzenia Squb dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 15 Stycznia 2021 #616989 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Okres próbny 2-tygodni. Zapraszam na pw oraz chciałbym, żebyśmy odbyli rozmowę na naszym TS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 15 Stycznia 2021 #616990 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi