Lemon_Haze Napisano 21 Stycznia 2021 #617489 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2021 Nick:Lemon Wiek:20 Doświadczenie (w byciu adminem) :Byłem przez długi okres adminem, właśnie na tym serwerze myślę że nie było ze mną dużo problemów i dam radę tym razem. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4 (muszę się podszkolić) Staż w CS-sie: 10 lat Steam / NonSteam: Ns Dlaczego Ty: Ponieważ widzę ludzi na wspomagaczach, łamanie regulaminu i jestem często na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Minimum 1h Kontakt: Forum Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/LemON/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 22 Stycznia 2021 #617559 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi