ANGEL Napisano 24 Stycznia 2021 #617678 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2021 Nick: ANGEL Wiek: 19 Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:0:168637029 CS 1.6/CS:GO: csgo Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Biorąc pod uwagę to że mam powiązaną pracę dorywczą przy komputerze jestem co dziennie do dyspozycji . Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): TAK Coś o sobie: Nazywam się Paweł lubię nowe wyzwania . Doświadczenie: Obsługa AMX Nakładanie blokad / Zdejmowanie blokad / Bezproblemowa obsługa Panelu/menu głównego Dlaczego Ty: Mam dużo wolnego czasu co daje możliwość pomocy nie ma co się rozpisywać jestem pewny że poradzę sobie z każdym nadesłanym demem . Skrillex, CHMBER, pemeq #URLOP i 1 inny dodali reakcje 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Stycznia 2021 #617823 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi