CukierkowyMario Napisano 1 Lutego 2021 #618415 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 (edytowane) Nick: Siódmy Świt Wiek: 26 lat Doświadczenie (w byciu adminem): dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 11 Staż w CS-sie: bodajże 13 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: widać że brakuje wam adminów , mógł bym się przydać Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: to zależy jak pracuję . ale i tak 4/5h poświęcam Kontakt: steam , forum Link do GameTracker'a: GameTracker.com : Player Page for Siódmy Świt Edytowane 1 Lutego 2021 przez CukierkowyMario KAI, Aitler, urlopowy pemeq i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 2 Lutego 2021 #618463 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Jestem na nie: - gt popraw to bede na tak + byly admin + amx + steam + malo adminow CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 2 Lutego 2021 #618474 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 jestem neutral popraw gt a będę na tak amx+ wiek+ staż+ steam+ gt------- ale wierze że dasz radę podciągnąć i wtedy możesz pisać podanie CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAI Napisano 7 Lutego 2021 #618945 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Jestem na tak: + Wiek i ogarnięty, + Doświadczenie oraz chce pomóc + Nadrabia GT jak tylko może i widać iż mu zależy CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 7 Lutego 2021 #618951 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Jestem na tak: + Wiek + Steam + Posiadał już admina, więc wie co i jak Przyda się kolejna osoba z adminem. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 8 Lutego 2021 #619063 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Chciałbym dać szansę. Może GT nie jest wybitne, ale myślę, że jeśli dostaniesz uprawnienia to zadbasz o to, by wyglądało jak należy. Z racji, że nie jestem 100% przekonany, na razie chciałbym przyjąć Cię na dwa tygodnie próbne. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 8 Lutego 2021 #619064 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi