nOisyyy ;v Napisano 1 Lutego 2021 #618452 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Data zdarzenia: 01.02.2021 23;38 ok Nick gracza: skrilex Dowody: demo Świadkowie: don_myrton Uzasadnienie: gram sobie normalnie i nagle dostaje bana, admin sie spłakał chyba, żenujące zachowanie. Proszę o rozpatrzenie tego posta. Dzięki CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 2 Lutego 2021 #618458 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 No patrze na ten post, i nie wiem czy to skarga na admina czy odwolanie od bana Jesli to pierwsze, to dostarcz dowody na wine admina (napisanie demo nic nie daje, wiesz ile serwerow jest na MH?) Jesli to drugie, to przeniose do odpowiedniego dzialu i zawolam admina Dobra jednak odwolac sie nie mozesz bo ban byl na 10 minut. Dlatego czekam na dostarczenie przez Ciebie dowodow na wine admina, masz na to 24 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nOisyyy ;v Napisano 2 Lutego 2021 Autor #618462 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 (edytowane) @senor no skarga, po co mam sie odwoływać od 10 minutowego bana. Chodzi o to że był bezpodstawny i za nic. Nie zostałem za nic upomniany, gram sobie i nagle bana dostałem. Edytowane 2 Lutego 2021 przez nOisyyy ;v Aitler i ANGEL dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 2 Lutego 2021 #618481 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 @nOisyyy ;v nastepnym razem pamietaj, ze jak skladasz skarge to przedstaw dowody na wine admina/gracza. Samo slowo nic nie znaczy. @Skrillex z toba pogadam w wiadomosci prywatnej. Zamykam nOisyyy ;v dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 2 Lutego 2021 #618482 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi