Skrillex Napisano 2 Lutego 2021 #618510 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Nick: 亗Skrillex亗 Wiek: 22 Lata. Młody wariat. Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:560373974 CS 1.6/CS:GO: CS:GO Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Bardzo dużo. Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Ponad roczny. Coś o sobie: Na imię mi Piotr, mam 22 Lata w maju 23, piłka ręczna moim życiem. Grywam Sobie w Łódzkiej Playarenie. Nazwa drużyny trochę śmieszna "Przepraszamy, że Gramy". Doświadczenie: Hmm kiedyś miałem styczność z AMXbans, ale z Sourcebans jeszcze do czynienia nie miałem. Haxy rozpoznawać umiem. Każdy kiedyś musi spróbować. Dlaczego Ty: Ostatnimi czasy mam sporo czasu wolnego, moje życie jest nudne i chciałbym pomóc trochę kolegom z sieci. pemeq #URLOP i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 7 Lutego 2021 #618970 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 Zestaw na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 8 Lutego 2021 #619034 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi