PlayerTheCounterStrike :D Napisano 4 Lutego 2021 #618691 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Siemka, nie mogę wejść na serwer, wyskakuje mi taki błąd not enough space for models/player/leet/leet.mdl Proszę o pomoc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAZDI Napisano 4 Lutego 2021 #618709 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Jak wchodzisz na steam to chyba nie ma na to rozwiązania, bo też mam z tym samym problem i wszystkiego próbowałem i nic, ale jak znajdziesz jakieś rozwiązanie to daj znać na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilyPan Napisano 5 Lutego 2021 #618760 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Niestety ja rowniez nie wiem jak ci z tym pomoc ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Mateuko Napisano 5 Lutego 2021 #618768 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Pogrzebałem trochę w necie i znalazłem możliwe, że rozwiązanie tego problemu, lecz nie daję 100% pewności, że to zadziała. Wchodzisz do folderu: models/player/leet/leet.mdl Pobierasz plik leet.mdl z tej strony: Klik Pliki podmieniasz oczywiście. Jeżeli modele te pobiera automatycznie i po ich pobraniu wyskakuje błąd, wpisz w konsoli komendę, która to uniemożliwi : cl_allowdownload Powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi