KAI Napisano 8 Lutego 2021 #618984 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Witam proponuje usunięcie klasy elektryk lub osłabienie gdyż jest zbyt mocna na klasę darmową. CukierkowyMario, TheDarkness, Aitler i 1 inny dodali reakcje 1 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 8 Lutego 2021 #619002 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 w propozycjach którą pisaliśmy w parę osób już jakiś czas temu wystąpiła propozycja na temat elektryka gdzie został by on minimalnie znerfiony ANGEL dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 8 Lutego 2021 #619023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Tak Ci się tylko może wydawać, że jest to klasa za mocna. Jak ktoś leci w int to wiadomo, że z piorunów większość życia będzie Ci zabierał. Są też tacy co nie dają w int i nie są już tacy mocni. W każdym bądź razie polecam jak będziesz miał mało HP: bind "l" "say /sklep" pod 1, 2 i 3 możesz sobie dokupić życie zależy tylko czy masz $ Aitler dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAI Napisano 8 Lutego 2021 Autor #619027 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 @-Damian- okey tylko zanim kupisz te hp ze sklepu to zdążą Cię już zabić, jak @pemeqq napisał wyżej skoro będzie znerfiony to spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeSVET Napisano 8 Lutego 2021 #619028 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 (edytowane) płacz o elektryka hah a ja wczoraj grałem i na namiestniku zrobiłem staty 17/2 ale moim zdaniem zostawić elektryka tak jak jest albo go troszkę znerfić ale nie tak bardzo bo wtedy premki będą lepsze a darmowe będą słabsze Edytowane 8 Lutego 2021 przez JeSVET KAI i ANGEL dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 8 Lutego 2021 #619046 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Zmienić dmg elekrykowi lipa , lepsze odjąć tej klasie 1 pioruna , lub ja nie wiem jak wy macie to namierzenie na tym "E" ja to jak mam grzmot to 30min próbuję trafić , podaj ktoś tą komendę , @pemeqq Jednego pioruna mu odjąć i po problemie , bo dwa to i tak za dużo na tą klasę , lecz to normalna klasa nie Premka , A jest OP , chyba nawet lepsza od "Zeusa" KAI i Aitler dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 8 Lutego 2021 #619069 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Tak jak @pemeqq wspomniał, delikatny nerf pójdzie. urlopowy pemeq i KAI dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 8 Lutego 2021 #619070 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi