Droisters Napisano 4 Kwietnia 2016 #419954 Napisano 4 Kwietnia 2016 Wzór skargi (data i godzina): 20:33 04.04.2016 Nick admina/gracza, który zawinił: Zakręconyy Dowody:http://multi-head.pl/index.php/topic/86635-podanie-by-droisters/ http://iv.pl/images/94100288393859921163.png<-- w razie gdyby edytował Świadkowie: Ci którzy przeglądają temat Uzasadnienie: Opiekun serwera JailBreak odrzucił mi podanie z powodem "Zdarzają ci się pomyłki" -jakie ? Osobiście nie znam człowieka który nie popełnia błędów. Gdy ja gram na serwie to cie nie widzę bo cie nie ma i ci się niechce grać, bo myślisz, że jak jestes opiekunem to nie masz sprawdzanej aktywności --> http://www.gametracker.com/player/Zakrecony/80.72.43.106:27033/ Jak dla mnie Zakręconyy nie nadaje się na opiekuna: -Nie daje przykładu -Nic nie robi dla serwera -Nie jest lubiany przez graczy -Ma słabą aktywność W skrócie ma wszystko gdzieś ! PS: większość graczy dało by mi szanse na okres próbny admina. Więc czemu odrzuciłeś ? Bo zdarzają mi się pomyłki, człowiek uczy się na błędach wiec jak dla mnie to nie jest uzasadnienie.
Gustaw Napisano 4 Kwietnia 2016 #419966 Napisano 4 Kwietnia 2016 Nie żeby coś ale spinasz o byle co Dzisiaj posądzałeś mnie o nie znanie regulaminu. A co się okazało? Że to Ty go nie znasz @ jest na serwerze jak wchodzę to go widuję więc tutaj nie masz o czym mówić Ale poczytaj regulamin dokładnie
Brylant Napisano 5 Kwietnia 2016 #420000 Napisano 5 Kwietnia 2016 @ jest na serwerze jak wchodzę to go widuję więc tutaj nie masz o czym mówić Gustaw, nie mam nic do cb ani zakreconego ale jak ty mozesz widywac skoro na Gt jest wyraznie ze gra po 3 minuty dziennie ? Droisters to nie prawda że Zakrecony nic nie robi, robi i to duzo gdyby nie on nie mal bys na czym teraz grac ale ostani tydzien widac ze troche olał to. Jeżeli miałeś all na tak a miałeś to nie wiem czemu ci to odrzucil zgodze sie z nim ze pomyłki popełniasz "Jak każdy" ale szanse mozna dać.
heaVeN. Napisano 5 Kwietnia 2016 #420007 Napisano 5 Kwietnia 2016 A co do podania to możesz mieć nawet 100 na tak i mogę ci odrzucić Tak powiedział zakrecony w poprzedniej skardze Szatana to więc dziękuje XDDD Aaaa wiem przez co sie to wzielo! Zakrecony nie cierpi droistersa. Nienawidzi wywala go z kanalu nwm za co ma zablokowanego chcial sie pogodzic a zakrecony to samo. Kolesiostwo piekne, zrobcie cos z tym bo zaraz serwer padnie dzieki graczom
Mart_Verum Napisano 5 Kwietnia 2016 #420021 Napisano 5 Kwietnia 2016 Co to za cyrki?! Odwolanie od decyzji opiekuna? Idzcie na ts, wyjasnijcie sobie na steam, cokolwiek. Naprawde nie ma potrzeby robic takiej szopki. Wystarczy zglosic to wyzej, a nie publicznie prac tu brudy. No chyba, ze macie po 12 lat. I rozliczanie opiekuna na pewno nie jest w kompetencji graczy.
madman Napisano 5 Kwietnia 2016 #420027 Napisano 5 Kwietnia 2016 ... PS: większość graczy dało by mi szanse na okres próbny admina. Więc czemu odrzuciłeś ? Bo zdarzają mi się pomyłki, człowiek uczy się na błędach wiec jak dla mnie to nie jest uzasadnienie. Trzy bany za kulturę.
madman Napisano 5 Kwietnia 2016 #420028 Napisano 5 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
5 Kwi
5
4 Kwi
2
Najaktywniejsi w tym temacie