Twoshots Napisano 16 Lutego 2021 #619672 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 (edytowane) Data zdarzenia: 2021-02-16 Nick gracza: Siódmy Świt Dowody: właśnie dostałem bana bo zgłosiłem gracza o prawdopodobne WH i poprosiłem zeby na niego zerknal POWÓD bana - 2021-02-16 Tratata Siódmy Åšwit od tegomasz u@ 5 Minut(y) 1 takich jaj jeszcze nie widziałem nowy admin... nie widzialem punktu w regulaminie ban za nie zgloszenie innego gracza na u@ na dowód podaje screen bana czlowieka, ktorego zglosilem wiec ten sam admin po chwili udowodnil, ze mialem racje ... za chu chu chu nic nie rozumiem no to zajebiaszczo ban za powiedzenie na Say, ze ktos ma czity ten punkt regulaminu to mistrzostwo świata..... jak dla mnie to dostalem bana bo poprostu mialem wiecej fragow... ale powodzenia z takimi admami ..... temat zakonczony Edytowane 16 Lutego 2021 przez Twoshots CukierkowyMario, Aitler, ANGEL i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 16 Lutego 2021 #619676 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Widocznie nie czytałeś regulaminu 17. Nie wysyłamy naszych zgłoszeń na say, w tym celu piszemy na u@. Nie stosowanie się do tego będzie skutkowało banem. *ban 5 min* KAI dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 Lutego 2021 #619677 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Punkt ten był, jest i będzie w każdym regulaminie serwera od wieków. Przez takie właśnie zgłaszanie "cheatów" na say ułatwiasz ucieczkę podejrzanych bądź oglądanych w konkretnej chwili. Skarga niesłuszna. KAI i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 Lutego 2021 #619678 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi