F4N4TYK Napisano 21 Lutego 2021 #620026 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 (edytowane) Twój nick podczas gry: FunnyPanda ^^ Godzina, data zdarzenia: 21.02.2021 - 21:15:20 Mapa: de_lidl STEAM_ID / IP: Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1853162942 ' [AMXBans] Your IP : ' 91.246.110.127 ' Uzasadnienie: Witam! Dostałem bana za niby prowokacje , tylko jak nawet były te prowokacje , a nie sądzę by One były jakoś przesadnie obrażające i bardzo prowokujące gracza .... To chyba taki długi ban mi się nie należał. Po drugie ja należę do osób , z którymi łatwo się dogadać , czyli wystarczy mi powiedzieć "Panda przestań tak pisać bo zaraz będę musiał Ci bana wlepić" i w tym momencie ja się uciszam!!! Według mnie za długiego bana dostał , nawet jak wyjdzie że ban został prawidłowo nadany , to troszkę przesadzona kara .... skoro inni dostają za prowokacje w szczególności jak to jest pierwszy ban to leci 5 minut jako ostrzeżenie a nie od razu im wlepiają 3h xDD @pemeqq czemu wysyłasz dowody niby na mnie , które się otwierają w notatniku??? Nie mówię ,że zostały One przerobione , ale według mnie takie dowody to zerowe dowody , bo łatwo wziąć i wpisać kogoś nick w dane miejsce xD Po za tym brata swojego nie oznaczaj , bo wiadome co by tu napisał xDDDD Edytowane 21 Lutego 2021 przez F4N4TYK ANGEL i JugoL^^ dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 21 Lutego 2021 #620029 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 (edytowane) w twoim przypadku przyjacielu to nie była pierwsza prowokacja w moją stronę bądź w stronę również innych graczy a ostrzegałem cię nieraz że jeszcze raz zaczniesz prowokować to dam ci bana i w końcu go dostałeś. Tobie się zbierało już od dłuższego czasu, na początku może przymknąłem na to oko, nie wypieram się, ale tego już za wiele i w końcu dostałeś długo wyczekiwanego bana za prowokacje jako świadków twej prowokacji mogę oznaczyć @PyceK @Toksem @Fox_r2 @K4RaMB4oraz gracze na serwerze którzy mogli to też zauważyć a i jeszcze oznaczam @JugoL^^ bo tam też jest w jego stronę prowokacja @F4N4TYK to jak coś nie musisz zwracać uwagi na karambe ale są też inni świadkowie prowokacja pandy.txt Edytowane 21 Lutego 2021 przez pemeqq F4N4TYK, PyceK i JugoL^^ dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 21 Lutego 2021 #620037 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Sam niejednokrotnie byłem świadkiem twoich odzywek i głupich tekstów na przykład na SB. Mówisz, że wystarczy z Tobą pogadać, a mimo, że byłeś upominany przez pemeq'a nic się nie zmieniło. Ban rzeczywiście może trochę przydługi, ale powinien dać Ci do myślenia. urlopowy pemeq, Aitler i PyceK dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 21 Lutego 2021 #620038 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl urlopowy pemeq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi