gog Napisano 26 Lutego 2021 #620333 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 Data zdarzenia: 26.02.2021 Nick gracza: Kenzy2k Dowody: Świadkowie: 6 osób w drużynie Uzasadnienie: Wyzywa jedną osobę na serwerze po czym mówi, że się z tą osobą zna i może tak robić. Chwilę później napisałem cytując: "zamknij ryj chorzowski psie" kierując to do osoby, z którą sobie tak wcześniej żartowaliśmy. Dostałem za to muta na 30min. W dodatku Kenzy2k uważa się za kogoś kto może bez konsekwencji nieodpowiednio zachowywać się na serwerze , zamiast dawać przykład innym jako admin. Jest to admin, który podejmuje też złe decyzje podczas banowania. Jakiś czas temu dostałem muta za "prowokację" pisząc prawdę o administracji tego serwera nie ubliżająć nikomu i nie stosując wulgaryzmów. Kolegę ewidentnie "zapiekła dupa" i musiał mi dać muta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANGEL Napisano 26 Lutego 2021 #620334 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 @KennyS v2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KennyS v2 Napisano 26 Lutego 2021 #620336 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 (edytowane) Sprawa wygladala tak ze moriacy wchodzac na serwer powiedzial do mnie ale z ciebie bot a ja zartobliwie zamknij pysk bocie on sie zasmial po czym sunv1 zaczol plakac do mnie ze tak sie nie powinienem zachowywac a ja ze tak ale sie z nim znam wiec nie mial nic przeciwko wiem ze tak nie powinienem robic ale mialem swoich znajomych w druzynie i kazdy to wziąl za zart po czym sunv1 na czacie druzyny napisal zamknij ryj chrzanowski psie odebralem to jak by pisal do mnie poniewaz nie zauwazylem ze on z kims zartuje, jeszcze wczesniej na zalaczonym obrazku widac jak pisze do mnie cos jeszcze smutny adminku? a kolega nie dostal muta tylko gaga wiec ktos tu sie musi nauczyc rozpoznawac gaga a muta pozdro Edytowane 26 Lutego 2021 przez KennyS v2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gog Napisano 26 Lutego 2021 Autor #620342 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 Dla mnie to bez różnicy czy mute czy gag. Nie nadajesz się do bycia adminem i tyle. Wychodzi na to, że jesteś pępkiem świata i hipokrytą. Cytując: "cos jeszcze masz do powiedzenia smutny adminku?" co tu jest prowokacją? Określenie smutny nie było bez powodu, ponieważ zbanowałeś mojego ziomka za "cheatowanie" - no śmieszne, śmieszne. Gość nie był w ogóle odpalony i to jest kolejna sytuacja, która pokazuje, że jesteś beznadziejnym adminem który uważa się za lepszego od innych z możliwością banowania osób które mu nie odpowiadają. Nazywasz mnie kozakiem argumentując to tym, że nie używam mikra. Co w tym złego że nie udzielam sie na vc? Kozakiem, a właściwie cwaniakiem można nazwać ciebie. W swojej wypowiedzi piszesz, że zacząłem płakać. Raczej byłem zdenerwowany tym, że taki adminek sobie pozwala wyzywać a fakt że się z tym gościem znasz jest w tym przypadku niczym - jesteś adminem i nawet w koleżeńskiej sytuacji coś takiego jest nie na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 26 Lutego 2021 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #620343 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 Jeden czy drugi nie pokazał należytego przykładu z tego co czytam. Żartujcie sobie wszyscy na pw, aniżeli na serwerze - gdzie nie potrafi jeden czy drugi odebrać, co jest złe, a co nie. Nie będę tu łapał każdego za kark i tłumaczył jak powinien się zachować, więc mam nadzieję, że wasza dwójka się "ogarnie". Argumentacja zbanowanym kolegą - "bo jest czysty" jest lekko z czapy. Kolega mógł napisać odwołanie od bana na forum i zobaczylibyśmy co i jak. Co do Ciebie @KennyS v2 trzymaj słowa na wodzy, jesteś adminem. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 26 Lutego 2021 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #620344 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi