Kanio Napisano 7 Marca 2021 #621176 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 Data zdarzenia:07.03.2021 - 15:27:29 Nick gracza: Kanio Dowody:MXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'ogarnij miny' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1778435117' [AMXBans] Twoje IP: '176.122.232.52' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked 'Kanio' dostal bana na '30 minut'. Powod: ogarnij miny Świadkowie: gracze na serwerze paru Uzasadnienie: Admin Berrserk jest dzieckiem jescze bo widac ze ma admina pierwszy raz banuje mnie za miny a innych nie zbanuje jak daja w przejsciu co pisza inni gracze prosze sprawdzic logi jak wyzywa on graczy bo płacze bo go zabija sie go kolejna sprawa typ robi glosowanie na mape jak mam fajny perk np widzik co widze niewidzialnych bo pada i robi glosowanie bo ma słabe staty proszę o zabranie mu admina bo widac ze ma go pierwszy raz Ruda była fajna adminka co robiła porządek na serwie i grało sie fajnie Berrserk dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 7 Marca 2021 #621180 Udostępnij Napisano 7 Marca 2021 (edytowane) po 1 stawiales miny na schodach killerr i sextape* swiadkami dokladnie na gali na schodach stawiales wiec nie wiem o co ci chodzi, skad mam wiedziec jaki ty masz perk? po 3 swiadkowie "paru" XD daj nicki chlopie. Byłes raz upominany bez skutkow, za drugim razem polecial ban. po 3 w przejsciu mozna miny stawiac. Tłumaczyłem ci to 100x a ty dalej jak groch o sciane. Przeczytaj regulamin dopiero sie wypowiadaj. I nie kłam, że kogoś wyzywałem XD Edytowane 7 Marca 2021 przez Srelok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordu Napisano 8 Marca 2021 #621230 Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 (edytowane) 11 godzin temu, Kanio napisał: Data zdarzenia:07.03.2021 - 15:27:29 Nick gracza: Kanio Dowody:MXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'ogarnij miny' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1778435117' [AMXBans] Twoje IP: '176.122.232.52' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: Blocked 'Kanio' dostal bana na '30 minut'. Powod: ogarnij miny Świadkowie: gracze na serwerze paru Uzasadnienie: Admin Berrserk jest dzieckiem jescze bo widac ze ma admina pierwszy raz banuje mnie za miny a innych nie zbanuje jak daja w przejsciu co pisza inni gracze prosze sprawdzic logi jak wyzywa on graczy bo płacze bo go zabija sie go kolejna sprawa typ robi glosowanie na mape jak mam fajny perk np widzik co widze niewidzialnych bo pada i robi glosowanie bo ma słabe staty proszę o zabranie mu admina bo widac ze ma go pierwszy raz Ruda była fajna adminka co robiła porządek na serwie i grało sie fajnie Troszke sie wtrące do tematu jako Admin cod45k @Kanio odkąd dostał @Srelok admina nie słyszałem ani razu by kogoś wyzywał bynajmniej w mojej obecności a co do widzika i jak mi wiadomo to on nie dziala jak narazie, nastepny razem miej jakiekolwiek dowody typu ss bądz demko gdzie cie to słychać i widać to co on pisz i mówi. A i przeczytaj sobie regulamin bo sie troszke zmienił tu masz linka Edytowane 8 Marca 2021 przez Lordu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Marca 2021 #621255 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Pisząc skargę na admina to Ty musisz przedstawić dowody. Dodatkowo pisząc odwołanie od bana - jedynie od banów dłuższych niż 30 minut piszemy temat. 19 godzin temu, Kanio napisał: Admin Berrserk jest dzieckiem jescze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Marca 2021 #621256 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Marca 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi