El Mafioso Napisano 9 Marca 2021 #621523 Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 Twój nick podczas gry: MoAC Godzina, data zdarzenia: 12:35 | 9.03.2021 Mapa: css_mirage ( chyba ) STEAM_ID / IP: 0:0:40190230 Uzasadnienie: Wszedłem na serwer, patrzę gość o nicku Menes gra i ma 8-0, dodam że lata po sieciach i się pali na jednym i tym samym steam. Zgłaszam człowieka na u@ i zero reakcji. Gra na perfidnym triggerze. Zapytałem czy teraz tutaj przyszedł się spalić bo chwilę temu dostał bana na innym serwerze. Odpisał że nie może odwołania napisać xD Napisałem jedno zdanie "[0 | SILVER I] MoAC : i tak nikt Ci UB nie da ścieku" I dostałem za to bana na godzinę w dodatku 3 rundy później? Możecie przejrzeć logi, ale to była cała moja zawartość + zgłoszenie na u@ które zostało olane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 9 Marca 2021 #621580 Administrator Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 Ban niesłuszny. Z adminem pogadam osobiście na temat jego rangi. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 9 Marca 2021 #621581 Administrator Udostępnij Napisano 9 Marca 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi