kameleonn Napisano 10 Marca 2021 #621755 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Imię: Mariusz Wiek: 27 Czas spędzony na forum: kolo4 Doświadczenie w moderowaniu: kiedyś miałem moda na innym forum więc chyba coś wiem ale bym musiał sobie to przypomnieć Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Tak Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Dwa Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Coś koło kilku godzin dziennie Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Chciałbym się rozwijać na tym forum. Miałem już range ubt nie było chyba że mną problemów. Wiem że szybko zrezygnowałem ale problemy wiecie jak jest. Teraz już wróciłem i chcemy wspierać forum swą pomocną dłonią. pemeq #URLOP, elo elo 350, ALJZK i 2 innych dodali reakcje 2 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 10 Marca 2021 #621756 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 Na tak, Znam Mariuszka już ze 3 latka, jako ubt się wywiązywał całkiem OK + Staż na sieci + Wypowiedź, taka se o jak to mówią +/- Aktywność pozostawia wiele do życzenia c; - 47 minut temu, kameleonn napisał: Doświadczenie w moderowaniu: kiedyś miałem moda na innym forum więc chyba coś wiem ale bym musiał sobie to przypomnieć Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Tak ^ To jest na + Najlepszy kandydat na moda (Pomimo, iż jest ich 2 ) Powodzonka byq! kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JABOL Napisano 10 Marca 2021 #621782 Udostępnij Napisano 10 Marca 2021 (edytowane) Jest to trzecie podanie na moderatora, ale tutaj jest troszkę inaczej niż w tamtych Uważam, że można dać Ci szansę, ale jak mam być mordeczko szczery to podanie nie powala na łeb. Dobra przejdźmy do rzeczy. + Wiek + Staż + Posty - Ostrzeżenie dwa o których napisałeś w podaniu - Podanie słabo przekonuje Jak napisałem wyżej można dać szansę, lecz wydaje mi się, że wystarczająco już jest moderatorów. Pozdrawiam Jabol z rodzinką. Końcowo Jestem na Tak. Edytowane 11 Marca 2021 przez JABOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 11 Marca 2021 #621843 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Zdecyduj się, co jest Twoim priorytetem na sieci, aniżeli ciągle rezygnujesz i zaraz wracasz. Po rezygnacji pisałeś czy możesz wrócić nagle, tak samo na pochylni pojawiało się Twoje podanie. Na obecną chwile nie widzimy Twojej osoby w tej roli, a tym bardziej ja jej nie widzę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 11 Marca 2021 #621844 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi