Skocz do zawartości

Kameleon modem

kameleonn

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Mariusz
Czas spędzony na forum:  kolo4
Doświadczenie w moderowaniu: kiedyś miałem moda na innym forum więc chyba coś wiem ale bym musiał sobie to przypomnieć
Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Tak 
Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Dwa 
Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Coś koło kilku godzin dziennie
Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Chciałbym się rozwijać na tym forum. Miałem już range ubt nie było chyba że mną problemów. Wiem że szybko zrezygnowałem ale problemy wiecie jak jest. Teraz już wróciłem i chcemy wspierać forum swą pomocną dłonią.

Na tak, 

Znam Mariuszka już ze 3 latka, jako ubt się wywiązywał całkiem OK  :pepeLove: +

Staż na sieci +

Wypowiedź, taka se o jak to mówią +/-

Aktywność pozostawia wiele do życzenia c; -

47 minut temu, kameleonn napisał:

Doświadczenie w moderowaniu: kiedyś miałem moda na innym forum więc chyba coś wiem ale bym musiał sobie to przypomnieć
Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Tak 

^ To jest na +

Najlepszy kandydat na moda (Pomimo, iż jest ich 2 :meksy:)

Powodzonka byq!

Jest to trzecie podanie na moderatora, ale tutaj jest troszkę inaczej niż w tamtych :D 

Uważam, że można dać Ci szansę, ale jak mam być mordeczko szczery to podanie nie powala na łeb. Dobra przejdźmy do rzeczy.

+ Wiek 

+ Staż 

+ Posty 

- Ostrzeżenie dwa o których napisałeś w podaniu

- Podanie słabo przekonuje

Jak napisałem wyżej można dać szansę, lecz wydaje mi się, że wystarczająco już jest moderatorów. Pozdrawiam Jabol z rodzinką.

Końcowo Jestem na Tak.

Edytowane przez JABOL

• Opiekun Sieci

Zdecyduj się, co jest Twoim priorytetem na sieci, aniżeli ciągle rezygnujesz i zaraz wracasz.
Po rezygnacji pisałeś czy możesz wrócić nagle, tak samo na pochylni pojawiało się Twoje podanie.
Na obecną chwile nie widzimy Twojej osoby w tej roli, a tym bardziej ja jej nie widzę.

Pozdrawiam

• Opiekun Sieci

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...