Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Zaznaczę z góry,że nie jestem miły jak coś takiego widzę więc przepraszam jak kogoś urażę...

11.03.2021 rok godzina 22.45 gram k***a mać dwie mapy oczywiście jak nie ma Admina to odpaleńcy grają na wh... Typowo widać jakiegoś gościa "twojstarytopedal" odpalony lata na wh...

Przychodzi godzina 23.10 wchodzi admin i k***a mówię mu,że chociaż niech ss zrobi cokolwiek.. To nie on stwierdza,że gość jest czysty i dodaje "za chwilę nie będzie z kim grać na serverze" zaznaczę moją sugestię jak tak będziemy robić to rzeczywiście nie będzie z kim grać bo będą sami odpaleńcy grać. I nie teraz odniosę się do Admina... GOŚĆ NIE BYŁ CZYSTY ALE JAK GRA IDZIE DOBRZE to rzeczywiście po co banować skoro ma się go w team Panie adminie. tylko po to założyłem tu konto... :)

Napisano (edytowane)

Odnośnie ludzi odpalonych mogę dodać, że jeden z adminów cod200 pogrywał sobie na trigerze + wh. Nazwy może pisać nie będę, jak będzie chciał to może sam się przyzna xd

@GrubY312  był tym cheaterem :v

Edytowane przez Lightness
Napisano
25 minut temu, Lightness napisał:

Odnośnie ludzi odpalonych mogę dodać, że jeden z adminów cod200 pogrywał sobie na trigerze + wh. Nazwy może pisać nie będę, jak będzie chciał to może sam się przyzna xd

Widze że mamy te same informacje 

Napisano
W dniu 12.03.2021 o 09:53, Lightness napisał:

@GrubY312  był tym cheaterem :v

ajaja masz mnie

Napisano

Problemem tego serwera jest fakt że osoby nim zarządzające mają na niego wywalone.

Na serwerze nie ma balansu, błędów też jest sporo. Adminów praktycznie nie ma, a jak są to też mają wywalone ale im się akurat nie dziwię jeżeli serwer jest w takim stanie :) 

A czat na serwerze najczęściej wygląda tak: https://prnt.sc/10kqegm

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...