Xel Napisano 11 Marca 2021 #621909 Udostępnij Napisano 11 Marca 2021 Witam. Zaznaczę z góry,że nie jestem miły jak coś takiego widzę więc przepraszam jak kogoś urażę... 11.03.2021 rok godzina 22.45 gram k***a mać dwie mapy oczywiście jak nie ma Admina to odpaleńcy grają na wh... Typowo widać jakiegoś gościa "twojstarytopedal" odpalony lata na wh... Przychodzi godzina 23.10 wchodzi admin i k***a mówię mu,że chociaż niech ss zrobi cokolwiek.. To nie on stwierdza,że gość jest czysty i dodaje "za chwilę nie będzie z kim grać na serverze" zaznaczę moją sugestię jak tak będziemy robić to rzeczywiście nie będzie z kim grać bo będą sami odpaleńcy grać. I nie teraz odniosę się do Admina... GOŚĆ NIE BYŁ CZYSTY ALE JAK GRA IDZIE DOBRZE to rzeczywiście po co banować skoro ma się go w team Panie adminie. tylko po to założyłem tu konto... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightness Napisano 12 Marca 2021 #622069 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 (edytowane) Odnośnie ludzi odpalonych mogę dodać, że jeden z adminów cod200 pogrywał sobie na trigerze + wh. Nazwy może pisać nie będę, jak będzie chciał to może sam się przyzna xd @GrubY312 był tym cheaterem :v Edytowane 13 Marca 2021 przez Lightness GrubY312 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrubY312 Napisano 12 Marca 2021 #622072 Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 25 minut temu, Lightness napisał: Odnośnie ludzi odpalonych mogę dodać, że jeden z adminów cod200 pogrywał sobie na trigerze + wh. Nazwy może pisać nie będę, jak będzie chciał to może sam się przyzna xd Widze że mamy te same informacje Lightness dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrubY312 Napisano 13 Marca 2021 #622203 Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 W dniu 12.03.2021 o 09:53, Lightness napisał: Odnośnie ludzi odpalonych mogę dodać, że jeden z adminów cod200 pogrywał sobie na trigerze + wh. Nazwy może pisać nie będę, jak będzie chciał to może sam się przyzna xd @GrubY312 był tym cheaterem :v ajaja masz mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaboom!. Napisano 13 Marca 2021 #622213 Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Problemem tego serwera jest fakt że osoby nim zarządzające mają na niego wywalone. Na serwerze nie ma balansu, błędów też jest sporo. Adminów praktycznie nie ma, a jak są to też mają wywalone ale im się akurat nie dziwię jeżeli serwer jest w takim stanie A czat na serwerze najczęściej wygląda tak: https://prnt.sc/10kqegm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi