CZXC Napisano 13 Marca 2021 #622206 Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Twój nick podczas gry:czxc Godzina, data zdarzenia: 18:33 13.3.2021 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:'STEAM_0:1:555424679' / IP: '195.43.66.222' Uzasadnienie: Żądam rozpisania dema przez administratora bo skoro zbanował mnie za Wh + AIMBOT w jego mniemaniu to musi miec na to dowód. Zostałąm zbanowana za doba gre, bez wykonania screenow nagrania dema. Proszę jakaś kompeteną osobe z adminsitracji o usuniecie tego czlowieka z administracja gdyż jest poprostu nie kompetetny czekam na rozpisanie dema nie obchodzi mnie skad je Pan DEMENTOR weźmie skoro zbanowal za aima + wh musi miec dowody. Swoją drogą propouje lepiej dobierac administracje bo jesli ktos poprostu góruje na serwerze nad innymi graczami i zostaje za to zbanowany no to troche slabo. Ponizej wrzucam screen bana nie ma an idema ani ss . Teraz kolega się tlumacz Jednocześnie apeluje o usuniecie tej osoby z administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 13 Marca 2021 #622214 Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 @CZXC ochłoń trochę. Normalna sytuacja a Ty zachowujesz jakby nie wiadomo co się stało. @Dementor zapraszam z rozspisanym demkiem. Masz na to 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CZXC Napisano 13 Marca 2021 Autor #622215 Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Masz rację. Jestem w gorącej wodzie kompana. Czekamy na demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Amb(r)ozja Napisano 13 Marca 2021 #622226 Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 @Max z tego co widzę to ban został nałozony na 30 minut to dlaczego ma rozpisać demko skoro ban wygasł ? Wgl niekompetentny troszkę ten Admin ze nie dał perma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CZXC Napisano 13 Marca 2021 Autor #622227 Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Ma rozpisac demko bo zbanowal mnie za ponoć czity niech więc to udowodni. Nie mozna rzucac banami na prawo i lewo bo ON sądzi ze ktos ma czity. To troche jakby administator forum teraz zbanował cie bo jadleś na sniadanie bulke z pomidorem a on nie lubi pomidorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 13 Marca 2021 #622231 Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 @CZXC Wracaj grać. Wyciągne odpowiednie konsekwencje w kierunku admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 13 Marca 2021 #622232 Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi