Berrserk Napisano 13 Marca 2021 #622234 Udostępnij Napisano 13 Marca 2021 Cod 45k znow wywala, przyczyna jest prosta. Jak sie wbije 12k lv wywala z pompy na 39k i jest to samo co kiedys czyli jak sie strzela w openenta to serwer wywala dokladnie jest to bug zwiazany z expem @WolfIDraV mam nadzieje, ze to naprawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 14 Marca 2021 #622251 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 Zbyt duża wartość exp'a wywala. Przekonwertowałem trochę wartości doświadczenia i przyspieszyłem exp'a. Jak dalej będzie błąd odezwij się z tym na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 14 Marca 2021 #622252 Udostępnij Napisano 14 Marca 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi