Don Mateuko Napisano 18 Marca 2021 #622614 Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Co sądzisz o ponownym lockdownie? Ma to sens czy jednak rząd chce nam zrobić jak najbardziej na złość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 18 Marca 2021 #622615 Weteran MH Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Oczywiście ze ma sens, więcej dzieciokow na serwerach Don Mateuko, CukierkowyMario i Missia dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 18 Marca 2021 #622616 Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Ja żadnej zmiany nie odczuje, wszystko mi jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 18 Marca 2021 #622617 Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Ja może nie, ale brzusio tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 18 Marca 2021 #622618 Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Sama nie wiem co mam myśleć. Z jednej strony znam mnóstwo osób, którzy mają tego wirusa i sobie z nim najzwyczajniej w świecie nie radzą.. ale z drugiej strony rząd wprowadza te lockdowny od tyłka strony ;d Robią cały czas chyba to pod publiczkę bo co z tego, że zamkną restauracje/sklepy jak w kościołach są setki ;d (Nie wjeżdżam na kościół żeby było jasne, sama jestem wierząca i nie raz widziałam co się dzieje ;D). Współczuję przedsiębiorcom bo masa z nich straci interes życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 18 Marca 2021 #622620 Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Strasznie to wszystko dziwnie funkcjonuje. W Niemczech lockdown byl wprowadzony od grudnia do końca lutego i już trochę popuścili a nagle teraz Polska wprowadza lockdown xD przeciez to nie są odlegle kontynenty i wirus nie zawraca przy granicy wiec stopień zarazen powinien być taki sam. Jak dla mnie to naduzywaja tego wirusa i w tym jest jakiś większy plan Missia i Don Mateuko dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANGEL Napisano 18 Marca 2021 #622621 Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Tak paradoksalnie to tak średnio bym powiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 18 Marca 2021 #622625 Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 eee i tak jestem piwniczakiem i z domu nie wychodzę więc mi to lotto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi