ANGEL Napisano 23 Marca 2021 #622907 Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Nick: ANGEL Wiek: 19 Link do BanID: CS 1.6/CS:GO*: CSGO Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Jestem aktywny codziennie. Coś o sobie: Paweł umiem czytać umiem pisać... Doświadczenie: Dostałem flagi od @Born ale przesadziłem w jednym momencie przez jednego gracza, który doprowadził mnie do szału na TS i dostał odpowiedź na serwerze następnie blokadę kto wie to wie. Dlaczego Ty: Działam już 2 miesiąc w UBT i wydaję mi się, że moja pomoc jako Support Admin pomogłaby mocno. Gdy przykładowo gram na serwerze gdzie nie ma Administracji mogę zareagować od razu i ukarać gracza co wpłynęło by na ulepszenie rozgrywki. Mam nadzieję, że dostanę jeszcze raz szansę i będę mógł nadrobić te błędy, które popełniłem. Pozdrawiam *Można wybrać to i to*, pemeq #URLOP, Gazik i elo elo 350 dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 23 Marca 2021 #622947 Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 8 godzin temu, ANGEL napisał: przesadziłem w jednym momencie przez jednego gracza, który doprowadził mnie do szału na TS i dostał odpowiedź na serwerze następnie blokadę kto wie to wie. Facepalm xD Neutral: Miałeś flagi, ale z alojzykiem odwaliliście manianę, za co oboje dostaliście to, na co zasłużyliście. Coś tam w UBT robisz Aktywny jako tako jesteś Mimo wszystko masz neutral za całokształt, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Marca 2021 #623114 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Ochłoń, popracuj, wtedy zobaczymy. Po tygodniu od zabrania flag jako UBT - piszesz podanie na Supporta. Rozumiem, że to są dwie różne kwestie, ale nie przesadzajmy. Tak jak pisałem - poczekaj jeszcze trochę i popracuj, zobaczę czy wtedy warto oddać te uprawnienia. ANGEL i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Marca 2021 #623115 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi