ANGEL Napisano 23 Marca 2021 #622907 Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 Nick: ANGEL Wiek: 19 Link do BanID: CS 1.6/CS:GO*: CSGO Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Jestem aktywny codziennie. Coś o sobie: Paweł umiem czytać umiem pisać... Doświadczenie: Dostałem flagi od @Born ale przesadziłem w jednym momencie przez jednego gracza, który doprowadził mnie do szału na TS i dostał odpowiedź na serwerze następnie blokadę kto wie to wie. Dlaczego Ty: Działam już 2 miesiąc w UBT i wydaję mi się, że moja pomoc jako Support Admin pomogłaby mocno. Gdy przykładowo gram na serwerze gdzie nie ma Administracji mogę zareagować od razu i ukarać gracza co wpłynęło by na ulepszenie rozgrywki. Mam nadzieję, że dostanę jeszcze raz szansę i będę mógł nadrobić te błędy, które popełniłem. Pozdrawiam *Można wybrać to i to*, pemeq, elo elo 350 i Gazik dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 23 Marca 2021 Premium #622947 Udostępnij Napisano 23 Marca 2021 8 godzin temu, ANGEL napisał: przesadziłem w jednym momencie przez jednego gracza, który doprowadził mnie do szału na TS i dostał odpowiedź na serwerze następnie blokadę kto wie to wie. Facepalm xD Neutral: Miałeś flagi, ale z alojzykiem odwaliliście manianę, za co oboje dostaliście to, na co zasłużyliście. Coś tam w UBT robisz Aktywny jako tako jesteś Mimo wszystko masz neutral za całokształt, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Marca 2021 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #623114 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Ochłoń, popracuj, wtedy zobaczymy. Po tygodniu od zabrania flag jako UBT - piszesz podanie na Supporta. Rozumiem, że to są dwie różne kwestie, ale nie przesadzajmy. Tak jak pisałem - poczekaj jeszcze trochę i popracuj, zobaczę czy wtedy warto oddać te uprawnienia. elo elo 350 i ANGEL dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 25 Marca 2021 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #623115 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi