Skocz do zawartości

[Support Admin] ANGEL

ANGEL

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ANGEL
Link do BanID:
CS 1.6/CS:GO
*: CSGO 
Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Jestem aktywny codziennie.
Coś o sobie: Paweł umiem czytać umiem pisać...
Doświadczenie: Dostałem flagi od @Born ale przesadziłem w jednym momencie przez jednego gracza, który doprowadził mnie do szału na TS i dostał odpowiedź na serwerze następnie blokadę kto wie to wie.
Dlaczego Ty: Działam już 2 miesiąc w UBT i wydaję mi się, że moja pomoc jako Support Admin   pomogłaby mocno. Gdy przykładowo gram na serwerze gdzie nie ma Administracji mogę zareagować od razu i ukarać gracza co wpłynęło by na ulepszenie rozgrywki. Mam nadzieję, że dostanę jeszcze raz szansę i będę mógł nadrobić te błędy, które popełniłem.

Pozdrawiam 

*Można wybrać to i to*,

8 godzin temu, ANGEL napisał:

przesadziłem w jednym momencie przez jednego gracza, który doprowadził mnie do szału na TS i dostał odpowiedź na serwerze następnie blokadę kto wie to wie.

Facepalm xD

Neutral:

Miałeś flagi, ale z alojzykiem odwaliliście manianę, za co oboje dostaliście to, na co zasłużyliście.

Coś tam w UBT robisz

Aktywny jako tako jesteś

Mimo wszystko masz neutral za całokształt, pozdrawiam. 

• Opiekun Sieci

Ochłoń, popracuj, wtedy zobaczymy.
Po tygodniu od zabrania flag jako UBT - piszesz podanie na Supporta.

Rozumiem, że to są dwie różne kwestie, ale nie przesadzajmy.
Tak jak pisałem - poczekaj jeszcze trochę i popracuj, zobaczę czy wtedy warto oddać te uprawnienia.

• Opiekun Sieci

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...