Braq03 Napisano 25 Listopada 2015 #358212 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Jest to Wywiad z :SpalonaPrzezAnubisa Witaj. Cześć. Chciałbym z tobą przeprowadzić wywiad O, na prawdę? No tak, ale odpowiedz mi na pytanie:Ile masz lat? Mam lat 49. To troche masz...A ogólnie gdzie mieszkasz? Na bielanach w Krakowie. Ciekawe, a mieszkasz z kimś? Tak, mieszkam z mężem i z dzieckiem. Opowiesz mi coś o nich ? Tak, oczywiście. Mój syn ma na imię Jasiek i ma 9 lat.A mąż ma na i Imię Grzegorz i ma 52 lata. Ok.A czym się interesujesz ? Interesuję się historią O, to zrobię Ci quiz :wub: Ok. W 1918 roku... ..Polska odzyskała niepodległość. 1944 to... ...To rok Powstania Warszawskiego A co to jest getto ? ..Wydzielona dzielnica dla żydów. Świetnie, zdałaś test, pkt. 3! Fajnie, przejdźmy dalej. Masz pupila ? Tak mam psa, Wabi się Frank. Kundelek ? Nie, tylko wyżeł waimarski. Świetnie, a dlaczego masz nick SpalonaPrzezAnubisa ? Bo lubię anubisa i lubię być spalona ^^. Ok, a jak wspominasz dzieciństwo? Bardzo dobrze, nigdy nie zapomnę buta... A co to jest but ? Gra, w której rzucamy butem. Powiedz mi kim jest Trik3r. On jest mistrzem od warnów. :huh: Na pewno nie jest...A ty chcesz Kogoś pozdrowić ? Nie, nie chcę. Ok, tak więc koniec części 1. Zapraszam jutro na 19:00, na część 2. Ok, dziękuję! Ja też dziękuję. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- **chcesz więcej wywiadów podzielonych na części?** **brak kopiowania bez zgody autora!** **Wywiad przeprowadzony z SpalonaPrzezAnubisa** Część pierwsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 25 Listopada 2015 #358296 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Właściwie ten wywiad jest dość.. słaby. Krótki (patrzę na to co jest, wywiady na części to tragiczny pomysł, nadaje się tylko do farmienia plusów, lepiej wypuścić coś fajnego raz na tydzień, niż coś bez sensu 4x w tygodniu), bez polotu, pytania bez sensu, quiz w wywiadzie? Nie bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 25 Listopada 2015 #358297 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 -No, mam 49. -To trochę masz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Zmień kolor póki mam dobry humor Ty, Tobą z małej litery... Dam Ci plusa na zachętę i POPRAWĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UCASH Napisano 25 Listopada 2015 #358299 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 A mi się nie chce nawet czytać takiej czcionki jak jest tak napisane bo w połowie wywiadu juz mnie to wQ Ogólnie tak jak wyżej pisali mniej a lepiej ,pytanie odp żadnego rozwinięcia Edit uwagi bierzesz na klatę i czcionka zmieniona masz też + u mnie na start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 25 Listopada 2015 #358219 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Cinko troche no ale niech będzie + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 25 Listopada 2015 #358236 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Chyba najsłabszy wywiad Bez obrazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia^^ Napisano 25 Listopada 2015 #358250 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Szału nie ma ale masz ten + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 25 Listopada 2015 #358251 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Chciałbym z tobą przeprowadzić wywiad O, na prawdę? No tak, ale odpowiedz mi na pytanie:Ile masz lat? interesuje mnie to skoro mówisz że chcesz przeprowadzić wywiad to dlaczego oznajmiasz że musisz zadać parę pytań no chyba że w wywiadzie który Ty prowadzisz to Ty zwykle odpowiadasz na pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 25 Listopada 2015 #356383 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Nie popisałeś się za bardzo ale dobrze ze chociaż masz dobre chęci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Listopada 2015 #356356 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Nie oszukujmy sie wywiad beznadziejny spaprales robote redaktorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 26 Listopada 2015 #356323 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 wywiad słaby.. nie przemyslane pytania, mało ciekawy. sądzę ze dzielenie na części to zły pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 26 Listopada 2015 Autor #356273 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Ok, rozumiem. Wywiadach jestem słaby.Dziś pojawi się nowy artykuł o hotelu 7 gwiazdkowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 26 Listopada 2015 #356250 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Wywiad nie spodobał mi się, ale dam ci +. Popracuj nad pytaniami. Poczytaj sobie inne wywiady. Liczę, że następny wywiad wyjdzie tobie o wiele lepiej niż ten. Wywiad zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 26 Listopada 2015 #358264 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi