Gość Guest Napisano 25 Listopada 2015 #358181 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Jeżeli ktoś się na tym zna to prosze bardzo o pomoc.. od 2 dni wyskakuje mi coś takiego jeżeli chce wejść np na yt albo fb.. na telefonie wcale mi sie nie laduje np measeanger albo YT.. Jak gdzies chce wejsc z przegladarki wyskakuje : "Program Firefox został poproszony o nawiązanie bezpiecznego połączenia z serwerem facebook.com, ale nie można potwierdzić bezpieczeństwa tego połączenia. Zwykle podczas nawiązywania bezpiecznych połączeń witryny dostarczają zaufanych informacji o tożsamości, dowodząc w ten sposób, że użytkownik łączy się z właściwym serwerem. W przypadku tej strony tożsamość nie może być jednak zweryfikowana. Co teraz zrobić? Jeśli zwykle połączenie z tą witryną przebiega bez takich problemów, błąd ten może oznaczać, że ktoś próbuje się podszyć pod tę witrynę. W tej sytuacji nie należy kontynuować. Ta strona określa poprzez HSTS (HTTP Strict Transport Security), że program Firefox ma się z nią łączyć jedynie w sposób bezpieczny. W związku z tym, dodanie wyjątku dla tego certyfikatu jest niemożliwe." Nie mam pojęcia o co chodzi router już resetowałem kilka razy dalej to samo prosze pomocy dla przyk ładu powiem że np w cs'a gram normalnie i nic sie nie dzieje.. Spróbojcie mi pomóc bo nie chce dzwonić do gawexu żeby oni naprawiali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 26 Listopada 2015 #358444 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Webmastering". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 3 Grudnia 2015 #360912 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Problem nadal występuje? Używasz proxy? Jaki Windows? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 8 Grudnia 2015 #363494 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 zobacz czy masz dobrą date w systemie Pierwsze co mi przychodzi do głowy to certyfikaty Wystawiane są na podstawie daty strony na którą wchodzisz i jeśli twoja data na systemie różni się od zakresu daty w certyfikacie to właśnie może być przyczyną. A jeśli to nie to, to będziemy dalej kminić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 2 Stycznia 2016 #377339 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Webmastering" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi