Gość Guest Napisano 25 Listopada 2015 #358181 Napisano 25 Listopada 2015 Jeżeli ktoś się na tym zna to prosze bardzo o pomoc.. od 2 dni wyskakuje mi coś takiego jeżeli chce wejść np na yt albo fb.. na telefonie wcale mi sie nie laduje np measeanger albo YT.. Jak gdzies chce wejsc z przegladarki wyskakuje : "Program Firefox został poproszony o nawiązanie bezpiecznego połączenia z serwerem facebook.com, ale nie można potwierdzić bezpieczeństwa tego połączenia. Zwykle podczas nawiązywania bezpiecznych połączeń witryny dostarczają zaufanych informacji o tożsamości, dowodząc w ten sposób, że użytkownik łączy się z właściwym serwerem. W przypadku tej strony tożsamość nie może być jednak zweryfikowana. Co teraz zrobić? Jeśli zwykle połączenie z tą witryną przebiega bez takich problemów, błąd ten może oznaczać, że ktoś próbuje się podszyć pod tę witrynę. W tej sytuacji nie należy kontynuować. Ta strona określa poprzez HSTS (HTTP Strict Transport Security), że program Firefox ma się z nią łączyć jedynie w sposób bezpieczny. W związku z tym, dodanie wyjątku dla tego certyfikatu jest niemożliwe." Nie mam pojęcia o co chodzi router już resetowałem kilka razy dalej to samo prosze pomocy dla przyk ładu powiem że np w cs'a gram normalnie i nic sie nie dzieje.. Spróbojcie mi pomóc bo nie chce dzwonić do gawexu żeby oni naprawiali
Desire Napisano 26 Listopada 2015 #358444 Napisano 26 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Webmastering".
MemesiO Napisano 3 Grudnia 2015 #360912 Napisano 3 Grudnia 2015 Problem nadal występuje? Używasz proxy? Jaki Windows?
Cthulhu2 Napisano 8 Grudnia 2015 #363494 Napisano 8 Grudnia 2015 zobacz czy masz dobrą date w systemie Pierwsze co mi przychodzi do głowy to certyfikaty Wystawiane są na podstawie daty strony na którą wchodzisz i jeśli twoja data na systemie różni się od zakresu daty w certyfikacie to właśnie może być przyczyną. A jeśli to nie to, to będziemy dalej kminić.
Silverka Napisano 2 Stycznia 2016 #377339 Napisano 2 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Webmastering" do "Kosz".
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
25 Lis
1
26 Lis
1
3 Gru