Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Pomocy !

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli ktoś się na tym zna to prosze bardzo o pomoc.. od  2 dni wyskakuje mi coś takiego jeżeli chce wejść np na yt albo fb.. na telefonie wcale mi sie nie laduje np measeanger albo YT..

Jak gdzies chce wejsc z przegladarki wyskakuje :

"Program Firefox został poproszony o nawiązanie bezpiecznego połączenia z serwerem facebook.com, ale nie można potwierdzić bezpieczeństwa tego połączenia.

Zwykle podczas nawiązywania bezpiecznych połączeń witryny dostarczają zaufanych informacji o tożsamości, dowodząc w ten sposób, że użytkownik łączy się z właściwym serwerem. W przypadku tej strony tożsamość nie może być jednak zweryfikowana.

Co teraz zrobić?

Jeśli zwykle połączenie z tą witryną przebiega bez takich problemów, błąd ten może oznaczać, że ktoś próbuje się podszyć pod tę witrynę. W tej sytuacji nie należy kontynuować.

Ta strona określa poprzez HSTS (HTTP Strict Transport Security), że program Firefox ma się z nią łączyć jedynie w sposób bezpieczny. W związku z tym, dodanie wyjątku dla tego certyfikatu jest niemożliwe."

Nie mam pojęcia o co chodzi router już resetowałem kilka razy dalej to samo prosze pomocy xD dla przyk ładu powiem że np w cs'a gram normalnie i nic sie nie dzieje.. Spróbojcie mi pomóc bo nie chce dzwonić do gawexu żeby oni naprawiali

zobacz czy masz dobrą date w systemie

Pierwsze co mi przychodzi do głowy to certyfikaty

Wystawiane są na podstawie daty strony na którą wchodzisz i jeśli twoja data na systemie różni się od zakresu daty w certyfikacie to właśnie może być przyczyną.

A jeśli to nie to, to będziemy dalej kminić.

• 4 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...