Don Mateuko Napisano 29 Marca 2021 #623405 Udostępnij Napisano 29 Marca 2021 Sieeeema! Wiecie co to jest? Tak, to jest wrzucenie losowej osoby z forum na ruszt nad zdrowo rozpalonym ogniskiem! W tym wydaniu 5 wybrańców ma szansę zrównać z błotem osobę, która się smaży na ruszcie! Tu nie obowiązuje piękno wypowiedzi i tylko dobre słowo, a wręcz każdy czeka na równanie takiej osoby z błotem! A więc poznajmy opinie 5 pewnych osób z forum na temat.... @Max, ciekawe co o nim sądzą użytkownicy! Zapraszam serdecznie! 1. Co sądzisz o @Max? Nie umie w GTA i w sumie wszystko inne. Bartuś to ancymon jakich mało. Z jego sokiem jabłkowym nie ma przebacz. Super ziomek, wspaniała osoba, piękny mężczyzna i robi super klimatyzacje. Jest spoko ziomkiem do pogadania, lubię go Rozmawia się z nim spoko, więc raczej wie na czym stoi. 2. Do czego mógłbyś/mogłabyś go porównać? A ch*j wie Do nowiutkiego i najnowszego BMW. Do wieży Eiffla. Do słodkiego tatusia. Do Iverna z lola, je***y wielkolud. 3. Co odróżnia go od innych użytkowników? Wzrost, Ranga, Zdolność wypicia dużo alkoholu. Chłop robi remont z robolami Ranga i dziwne awatary na forum xD Hajs i prestiż. Styl i klasa. 4. Czy dobrze wykonuje swoje obowiązki jako Super Admin? Idealnie. Tak, dobrze posysa wyższej administracji Widać, że się stara. Tak, dobrze je wykonuje. Teraz trochę go mniej, ale ogólnie daje rade. 5. Jaka była Twoja pierwsza myśl gdy go poznałeś/aś? Czemu bugs? Szczerze to nie pamiętam. MILF. Ja pier***e, czy ten człowiek umie nagrać demko komendą, a nie nagrywając film bandicamem? =.= #kmwtw Bardzo pozytywny i mądry chłop 6. Jaka jest jego największa wada? Alkoholizm. Nie umie nagrywać demek w cs 1.6 Nie ma wad piękny. Królik. Jego waga, zbyt chudy jest. 7. Jaka jest jego największa zaleta? Robol jakich mało. Możliwość stania i chodzenie prosto będąc najebany jak sk******n. Myślę, że umie pracować w grupie, nie chce mu słodzić, bo jeszcze podatek się zwiększy XD Alkoholizm. Mega pracuś. 8. Jeśli miałby być postacią z gry to jaką byłby według Ciebie? Franklin z GTA5, typowy lamus i przydupas Czerwony Baron Corki, bo z niego taki szew totalny. Mario Steve z minecrafta. Ivern z lola, chude i wysokie xd 9. Co najbardziej Cię w nim denerwuje? Zbyt szybko ufa ludziom. #KMWTW W sumie to jeszcze nic. Nic. Że miesza tyle gips Ooooooooo k***a ile by tu wymieniać X D nie no, przez niego usunęli mi dd2 xD 10. Opisz go jednym słowem. Bugs. SłodkiTatuś. CzemuBugs? Sex. Wentylator. Dzięki serdeczne tym co zechcieli wziąć udział, ciężko było was zebrać, ale się udało! Pozdro i do zobaczyska w kolejnych machlojach na forum! Born, ANGEL, Max i 1 inny dodali reakcje 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 29 Marca 2021 #623411 Udostępnij Napisano 29 Marca 2021 1 godzinę temu, Don Mateuko napisał: Ja pier***e, czy ten człowiek umie nagrać demko komendą, a nie nagrywając film bandicamem? =.= #kmwtw Ciekawe, kto to napisał Wiadomo, że nie ja ez Pozdro dla Redaktora, bo Max nie chce ze mną grać w wz, to go nie pozdrowię () Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 30 Marca 2021 #623444 Udostępnij Napisano 30 Marca 2021 O kurde! Dzięki serdeczne za wszystkie wypowiedzi - czytałem z bananem na japie xD hahah @LOLSON jasne, tylko znajdź najpierw dobra mamę dla nas xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi