Gość Guest Napisano 25 Listopada 2015 #358107 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Nie mam pojęcia czy dobry temat jeżeli nie to przepraszam bardzo.. Sprawa prosta [sKLEP-SMS] Chcesz kupic VIPa bez wychodzenia z gry? Wpisz /sklepsms [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: '5 minut .,.' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1150957235' [AMXBans] Your IP: '89.239.82.33' [AMXBans] ======================================= Ban bez powodu za co nie wiem do końca Sytuacja polega na tym że Admin Kapitan Czajnik mi go dał. Prowadzę sobie w CT z jakimś typem tez ziom go strzelił i ponoć free dmg no i niby okej. Ale w reg nie ma czegoś takiego jak FD to po pierwsze a po drugie na adminvoic mowi że może mu oddać i do niego biegnie ja mówie że ja mu nic nie odwołałem no i strzeliłem a ten dalej biegnie no to i go zabiłem a on mi dał bana Szczerze mówiąc nie chce nawet żeby go zbytnio karać tylko oczekuje tego żeby Czajnik przeczytał dokładnie reg i troszke przestał cwaniaczyć ;3 Jak dla mnie ban smieszny to już mógł slapnąć tamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 25 Listopada 2015 #358109 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Propozycje i uwagi" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Czajnik Napisano 25 Listopada 2015 #358111 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Dalem ci bana za.to ze kolega z ct zrobil mi fdm ja mu oddac tylko chcialem a ty mnie zabiles Po 2. Nie mow mi ze ja kozacze bo swoimi odpowiedziami zasluzyles na bana . O to ze mnje zabiles juz mialem gleboko w tylku. Mysle ze jak odpoczales 5 minut sie nic nie stalo Pozdro Czajnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 25 Listopada 2015 #358113 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Brak dowodów demko czy cuś. Czajnik następnym razem dodaj powód bana. Ps. Był to można powiedzieć, że FK za co jest ban od 30 min Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2015 #358134 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Knoppcio kpisz sobie ze mnię w tym momencie chyba jak FK ? miałem prawo a nawet obowiązek go zabić.. a Ty czajnik myślałem że jesteś w porządku ale gadać głupoty że do Ciebie pyskowałem to już jest żałosne i to bardzo na serio. Cwaniaczek wierz mi że ja wcale nie chciałem żebyś dostał bana albo coś takiego, ale po co sie kozaczysz z tym swoim adminem ? Dobra możecie zamknąć rozmowa dlasza nie ma sensu bo pewne osoby honoru nie mają i sie przyznać nie chcą ;l3 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 25 Listopada 2015 #358140 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Jak zbanował to miał powód. Nie masz żadnych dowodów więc sprawa zamknięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 25 Listopada 2015 #358144 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Nie masz dowodów powtórze to jeszcze raz. Więzień ma prawo oddać strażnikowi za Free Dmg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 25 Listopada 2015 #358145 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi