Don Mateuko Napisano 1 Kwietnia 2021 #623555 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Jaki najśmieszniejszy żart udało Ci się wymyślić w Prima Aprilis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 1 Kwietnia 2021 #623559 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Kiedy miałem 8 lat i akurat ojciec nie zoral jednego pola po żniwach na zimę - podpalem ściernisko i gasiłem butem. Niestety w pewnym momencie zawiał silny wiatr i zapalił się spory kawałek na raz XD Pobiegłem do domu i dre się, że pożar ale, ze było to południe a ja jako gowniak od rana sto razy nabierałem wszystkich w domu to nikt mi nie uwierzył xD Dopiero gdy sasiad przybiegł i zobaczyli przez okno, ze juz pol hektara się zjarało to uwierzyli xDD Nawet nie wiedziałem, że mamy tyle wiader w domu Sytyacje w pół godziny w 10 osób udało się opanować. Teraz to trochę śmieszy ale moj półroczny zakaz na wszystko wtedy i wp*****l od ojca nie był smieszny :p tylko to kojarzy mi się z 1 kwietnia elo elo 350 i Don Mateuko dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 1 Kwietnia 2021 #623560 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Mam kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 1 Kwietnia 2021 #623562 Weteran MH Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Żyjemy w Polsce tu codziennie jest 1 kwietnia elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wredzioszek. Napisano 1 Kwietnia 2021 #623569 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 4 godziny temu, SadoS napisał: Żyjemy w Polsce tu codziennie jest 1 kwietnia Dokładnie tak jak kolega wyżej wspomniał. Poza tym jakoś nigdy nikogo w ten dzień nie nabrałam, źle mi się kojarzy i nie lubię tego "święta". elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 1 Kwietnia 2021 #623576 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 @LOLSON ma normalną linię włosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 1 Kwietnia 2021 #623587 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2021 Urodziłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi