Skuniak Napisano 9 Kwietnia 2021 #624202 Napisano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: skuno Wiek: 19 Znajomość AMXX (0/8): 4/8 Doświadczenie: byłem kilka razy administatorem na cs 1.6 jak i na cs:go Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID:STEAM_0:0:543579743 Link do profilu na STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199047425214/ Link do profilu na Game Tracker:https://cache.gametracker.com/player/Skuno/91.224.117.52:27140/ Kontakt: Dc,mess Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Tak Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem młodym, ogarniętym i ambitnym chłopakiem, który ciągle podnosi sobie poprzeczkę. Z reguły jestem spokojny, ale nie będę owijał w bawełnę, bo momentami mam takie sytuacje, gdzie emocje dają o sobie znać. Staram się bardzo nad tym pracować i po prostu nauczyłem się, że w pewnych sytuacjach trzeba być tym mądrzejszym i odpuszczać. Bardzo dobrze dogaduje się z graczami z naszego serwera. Oraz chciałbym dostać szansę dostania się do waszej ekipy. Tak jak sam pisałeś, ekipe masz kompletną ale niektórzy olewają temat. Pozdrawiam @DennyS z tym podaniem zapomniałem, mój błąd Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez Skuniak
HoLii Napisano 9 Kwietnia 2021 #624219 Napisano 9 Kwietnia 2021 Mimo, że doświadczenie posiadasz itd. Jestem na nie Głównym powodem jest to, że podanie zostało zbyt szybko napisane a nie minął nawet tydz. od poprzedniego. Piszesz, że się nauczyłeś odpuszczać itd, szczerze ci powiem, że nie widzę u ciebie żadnej różnicy w zachowaniu jak i opakowaniu emocji. Kulturę u ciebie też ciężko trochę utrzymać jak wchodzisz z kimś w dyskusję. To jest moje zdanie, ale obawiam się że jesteś zbyt konfliktową osobą na to stanowisko ale jak to się mówi "każdy ma szanse"
Administrator VisTeR.' Napisano 9 Kwietnia 2021 #624220 Administrator Napisano 9 Kwietnia 2021 1 podanie na 7 dni. Takim czymś pogarszasz tylko swoją sytuację. CL/ Aitler dodał reakcję 1
Administrator VisTeR.' Napisano 9 Kwietnia 2021 #624221 Administrator Napisano 9 Kwietnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
Popularne Dni
9 Kwi
4
Najaktywniejsi w tym temacie
VisTeR.' 2 posts
HoLii 1 post
Skuniak 1 post