kameleonn Napisano 10 Kwietnia 2021 #624318 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2021 Nick na serwerze: kakarotoo Wiek: 27 Znajomość AMXX (0/8): 8 Doświadczenie: 17 lat gry z czego 10 lat jako admin. Na tym serwerze admina miałem jakieś 3/4 lata Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: tak SID: STEAM_0:0:141199544 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/id/koxxy/ Link do profilu na Game Tracker: https://cache.gametracker.com/player/kakarotoo/91.224.117.52:27140/ Kontakt: steam Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Tak oczywiscie Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gdyż powracam do regularnej gry. Każdy kto mnie zna wie jak wykonywałem swoje obowiązki jako admin tego serwera(edytowane) 27 marca 2021 Skuniak, elo elo 350, Xnieznany i 3 innych dodali reakcje 4 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 10 Kwietnia 2021 #624319 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2021 Na Tak: +steam +wiek +doświadczenie -bot gt jeszcze zrobisz:p JUL3CZK4 i kameleonn dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 10 Kwietnia 2021 #624351 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2021 Przy innym graczu byłabym za okresem próbnym ale w Twoim przypadku to nie ma najmniejszego sensu, wiec jestem na tak: +Forum +Wiek +Doświadczenie +Steam -GT -Kultura Znasz amx 8/8 a na quizie 94%? +Udzielasz sie na temat serwera(Nie tylko na forum) co świadczy o tym, że ci zalezy +Masz dobry kontakt z aktualną administracją +Zgłaszasz cziterów chociaż wolałabym zebyś robił to na u@ lub przez komende /zglos Powodzenia kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 10 Kwietnia 2021 #624352 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2021 Na nie Steam + GT - - Wiek + Doswiadczenie + Kumplowanie sie/bronienie kolesia ktory lecial na czitach - - - Born, ANGEL, kameleonn i 1 inny dodali reakcje 1 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuniak Napisano 10 Kwietnia 2021 #624363 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) NA TAK +/- Gt dopiero wróciłeś a wiem że grasz dużo np wczoraj graliśmny o 2:16 sami ans serwerze :p +wiek (jesteś staruchem) +amx +kulturka +dobra morda +/- alkocholik (ale to nie tylko ty ;p) +Ogarnięcie (da się z tobą pożartować i pogdać na poważnie) @Adi to była wpadka nie mieliśmy pojęcia o tym że Spasiba jest odpalony Edytowane 11 Kwietnia 2021 przez Skuniak kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witu$ Napisano 11 Kwietnia 2021 #624446 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 Pozwolę, że się wypowiem, Pomimo, że teraz moja aktywność na serwerze jest niemal zerowa to tego pana nie trzeba nikomu przedstawiać. Równy gość z poczuciem humoru, nie przypominam sobie żeby były jakiekolwiek z nim problemy, za moich czasów zgłaszał ludzi na u@. Myślę że się przyda tak doświadczona osóbka żeby zasilić szeregi adminów Pozdrawiam cieplutko ANGEL, johnny nawalony, kameleonn i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAZDI Napisano 11 Kwietnia 2021 #624486 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 Na TAK +wiek +doświadczenie +steam +amx +/- kultura hehe -gt, ale nadrobisz parówo kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Kwietnia 2021 #624487 Administrator Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 Za te GT to powinienem Ci dać kopa na pole i kazać sadzić ryż przez tydzień byś podanie od nowa napisał. Z resztą nie mam problemu plusem jest to że parówa jesteś z którą mam dobry kontakt. Zapraszam na DC. Jak GT nie nadrobisz to Cię wywalę. CL/ Aitler, SHIRO, Paulinkaa_ i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Kwietnia 2021 #624488 Administrator Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi