ewert Napisano 2 Maja 2021 #626386 Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 (edytowane) Nick:ewert Wiek:25 Link do BanID: CS 1.6/CS:GO*: cs 1.6 Ile czasu dziennie spędzasz na forum:duzo czasu spędzam na forum czy na komp czy na tel zawsze jestem do dyspozycji i otwarty na nowe wydarzenia i relacje Coś o sobie: Na imię mam Bartek gram w cs najczęściej 1.6 od ponad 10 lat z małymi przerwami że względu na małe dziecko staram się nie rezygnować z tej przyjemności Doświadczenie:1. 5tys godzin w ciągu 4 mieść przegranych Dlaczego Ty:jestem odpowiedzialny i mam nadzieję że poradzę sobie na stanowisku admina ze wzgelu na to że coraz więcej młodych ludzi gra na serwerach i pozwalają sobie na zbyt wiele *Można wybrać to i to* Edytowane 2 Maja 2021 przez ewert Prozba o admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Maja 2021 #626390 Administrator Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 Odrzucam z miejsca. Nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Maja 2021 #626391 Administrator Udostępnij Napisano 2 Maja 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi