Olaaaaa Napisano 5 Maja 2021 #626555 Udostępnij Napisano 5 Maja 2021 (edytowane) Nick: Ola Wiek: będzie 16 Link do BanID: Banid.pl | Pojedyncze sprawdzanie - sprawdź kto to CS 1.6/CS:GO: CS:GO Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Aktualnie tylko wchodzę, sprawdzam czy są jakieś nowe tematy i wychodzę, ale jestem w stanie spędzić nawet 1h na forum. Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Tak Coś o sobie: Jestem Ola (co już pewnie wiecie xD). Jestem spokojna i miła. Według mnie mam wysoką kulturę osobistą. Nie wiem czy to wada czy zaleta sami oceńcie, a mianowicie (podam przykład z bf2), gdy chcę kogoś zbanować, a ten ktoś się kryje to baardzo długo go sprawdzam, ponieważ nie chcę dawać niesłusznych banów i podobnie byłoby z UBT. Doświadczenie: Jeśli chodzi o AMXBans to nie posiadam, ale chętnie się z tym zapoznam. Posiadam opiekuna na Only Mirage + BF2. Dlaczego Ty: Myślę, że w UBT przyda się kolejna para rąk i chciałabym spróbować swoich sił w UBT . Tylko od razu mówię, że dopiero co wyszłam z silvera hah. Dzięki za uwagę Edytowane 5 Maja 2021 przez Olaaaaa elo elo 350, KAI i pemeq #URLOP dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 6 Maja 2021 #626675 Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 Zestaw PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 7 Maja 2021 #626715 Udostępnij Napisano 7 Maja 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi