Olaaaaa 81 Posted May 5, 2021 (edited) Nick: Ola Wiek: będzie 16 Link do BanID: Banid.pl | Pojedyncze sprawdzanie - sprawdź kto to CS 1.6/CS:GO: CS:GO Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Aktualnie tylko wchodzę, sprawdzam czy są jakieś nowe tematy i wychodzę, ale jestem w stanie spędzić nawet 1h na forum. Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Tak Coś o sobie: Jestem Ola (co już pewnie wiecie xD). Jestem spokojna i miła. Według mnie mam wysoką kulturę osobistą. Nie wiem czy to wada czy zaleta sami oceńcie, a mianowicie (podam przykład z bf2), gdy chcę kogoś zbanować, a ten ktoś się kryje to baardzo długo go sprawdzam, ponieważ nie chcę dawać niesłusznych banów i podobnie byłoby z UBT. Doświadczenie: Jeśli chodzi o AMXBans to nie posiadam, ale chętnie się z tym zapoznam. Posiadam opiekuna na Only Mirage + BF2. Dlaczego Ty: Myślę, że w UBT przyda się kolejna para rąk i chciałabym spróbować swoich sił w UBT . Tylko od razu mówię, że dopiero co wyszłam z silvera hah. Dzięki za uwagę Edited May 5, 2021 by Olaaaaa 3 pemeqCOD 400, KAI and Czlowiek Depresja reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
senor 2371 Posted May 7, 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites