HaX* Napisano 23 Listopada 2015 #357276 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Nick: RADIOACTIVE CHILDREN[t] Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Nie chce mi się wszystkiego wymieniać więc napiszę po prostu, że spore. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 7 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Polubiłem ten serwer, fajnie się strzela kaski więc czemu nie admin? Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od dnia, raz potrafię siedzieć kilka godzin dziennie na CS'ie, innym razem w ogóle (co widać po GT). Kontakt: Steam. Link do GameTracker'a: GT Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 23 Listopada 2015 #357436 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Jestem na NIE Powody sa w ubt Nie jestes lubiany przez graczy i tak samo przez Adminow W tym ze i tak Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaX* Napisano 23 Listopada 2015 Autor #357439 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Z tego co wiem od Michasia to panowie z UB Team stwierdzili, że UB więc w czym problem? @up dobra argumentacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 23 Listopada 2015 #357445 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 po uj zakladasz temat jak i tak kolega ci da admina ehh jak zawsze w plecy jak tak bedziesz michas pogrywac bedzie tylko jedna wielka scina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 23 Listopada 2015 #357477 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 "Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia" Nie masz w tym tygodniu spędzonej nawet godziny. W poprzednim masz 3h. Dwa tygodnie temu też 3h. 3tyg 1.5h. Więc jakoś nie widzę tych paru godzin jak Ci się chce. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 23 Listopada 2015 #357478 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Przykro mi, ale na chwilę obecną jestem na NIE. Powód? W tym tygodniu przegrana ledwie godzina na serwerze, a w ciągu miesiąca niecałe 10. http://scr.hu/47cc/3n0ay Zdecydowanie za rzadko witasz na serwerze Popraw aktywność (w znacznym stopniu), a będę skłonny dać Ci TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Listopada 2015 #357481 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 No i to się nazywa dobra argumentacja... Pograj nabij godzinki i zgłoś się na steam i otworzymy ;D Zrobimy na złośc wszystkim i dostaniesz admina odpale!! Dobra, bo ktoś te moje gadki weźmie na serio... Nabij godzinki i zgłoś się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 24 Listopada 2015 #357596 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 http://multi-head.pl/index.php?/topic/66451-bez-ub-ub-ban-2/#entry346847 Warto to przejrzeć, Niestety amx bans był czyszczony tak samo jak i forum było nieaktywne z tydzień czasu kiedyś. Warto się jednak zainteresować tematem. Chyba , że jakoś dogadałeś się z n-tym i bany zostały usunięte.co nie powinno mieć w ogóle miejsca. Widzę, że dzieją się tu dziwne akcje. na Nie, z powyższych powodów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Listopada 2015 #357737 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Otwiera na prośbę Hax* w celu wyjasnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaX* Napisano 24 Listopada 2015 Autor #357742 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Jak by komuś się chciało zaglądać do mojego profilu to by zauważył, że nie dostałem UB od n-tego tylko od samego Mateusza czyli aquax'a. http://multi-head.pl/index.php?/topic/69709-ban-3/#entry361962 Więc jeśli już wyczerpały wam się argumenty dotyczące moich banów czy tam jak wolicie nieczystej gry to temat możecie zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 24 Listopada 2015 #357769 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Haxie czy tylko ja nigdzie nie wdziałem Twoich reklam za celownik żebyś miał rzekomo odpracować swoje "winy" jestem na nie demka, przeszłość z wspomagaczami, godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 24 Listopada 2015 #357779 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Pisałem kiedyś na ten temat z Mateuszem( @@aquax ) i napisał, że "odpracował swoje winy", więc temat celownika jest zamknięty i proszę o nie używanie go w argumentacji, jako "aktywnego" bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 14 Stycznia 2016 #383246 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Brak zainteresowania i aktywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 14 Stycznia 2016 #383247 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi