b00ski Napisano 14 Maja 2021 #627250 Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Cześć! Mam sześcioletnie doświadczenie w grafice. Ważne jest dla mnie zadowolenie klienta, więc w każdym projekcie stawiam na wyjątkowy styl i staranne wykonanie. Projektowanie grafiki użytkowej, materiały marketingowe, grafika 3D, bannery facebook, avatary, grafiki na social media oraz wiele więcej! Kontakt: Discord: b00ski03#5253 (Najszybsza Forma Kontaktu!) FanPage: https://www.facebook.com/OskiGraphics/ Wiadomość Prywatna (Forum) Szybkie wykonanie! Portfolio: LuckyLoser i Don Mateuko dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreenLife Napisano 20 Września 2021 #635454 Udostępnij Napisano 20 Września 2021 Praca pomarańczowo-czarna najbardziej mi się podoba w tym zestawieniu. Poszedłbym bardziej w tę stronę. Szkoda, że nad jakimś skromnym logo nie pomyślałeś bo dało by fajny efekt ale i tak jest ok. Reszta to niestety zbyt dużo pustej przestrzeni. Większe napisy mogłyby Ci to trochę poprawić (pierwsza i ostatnia praca). Czy te wszystkie logotypy były również robione przez Ciebie? Jeśli tak to poza pierwszym bardzo dobra robota. Powodzenia przy kolejnych projektach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi