FlorAneq Napisano 14 Maja 2021 #627271 Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Wzór podania: Nick na serwerze: LoLEk Wiek: 14 Znajomość AMXX (0/8): 1 Doświadczenie: żadne Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: a na chui mi to SID: nie wiem Link do profilu na STEAM: ni ma Link do profilu na Game Tracker: ni ma Kontakt: Discord Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Nichuja Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: A bo ja wiem . Mam bardzo duże doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 14 Maja 2021 #627273 Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Tylko jedno się ciśnie na język w tym podaniu .... Na nie weź idź dziecko pomysł co robisz Paulinkaa_, FlorAneq i SHIRO dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 14 Maja 2021 #627277 Administrator Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 +2 do kolekcji + odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 14 Maja 2021 #627278 Administrator Udostępnij Napisano 14 Maja 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi