ewert 4 Posted May 25, 2021 (edited) Nick: ewert Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): dzialalem jako admin na kilku serverach CS Garfield Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: studiuje, przez co spedzam sporo czasu przy komputerze, gdy gra malo osob na serwerze czesto graja dzieci lub obcokrajowscy i odpaleni, chcialem pomoc w zapanowaniu porzadku Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3h Kontakt: https://steamcommunity.com/id/snaut/ Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/ewert/145.239.19.217:27015/ Bede regularnie zagladal na forum. Pozdro Edited May 27, 2021 by ewert Share this post Link to post Share on other sites
Wojakk 2 Posted May 25, 2021 Jestem na tak, powody: - wiek - mikrofon - często go widzę na serwerze, towarzyski, bezproblemowy - zgłasza haxy na priv - gra w godzinach porannych gdzie zazwyczaj jest mało/albo wcale adminów. Powodzenia : ) 1 ewert reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Alcymon 14 Posted May 25, 2021 + wiek +- mikrofon - kolega potrafi być wulgarny przez micro + często widzę na serwerze + steam - ma trudności z odróżnianiem umiejętności gracza od gry na wspomagaczach, ale może z ESP by miał dużo łatwiej ;D Reasumując jestem na takie małe tak na okres próbny Powodzenia 1 ewert reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
ewert 4 Posted May 25, 2021 Godzinę temu, Alcymon napisał: + wiek +- mikrofon - kolega potrafi być wulgarny przez micro + często widzę na serwerze + steam - ma trudności z odróżnianiem umiejętności gracza od gry na wspomagaczach, ale może z ESP by miał dużo łatwiej ;D Reasumując jestem na takie małe tak na okres próbny Powodzenia Dzięki za podesłanie opini Wszystkie uwagi przemyśle i obiecuje poprawę Bt Max, May 26, 2021 Nie wypowidamy sie we wlasnym podaniu. Upomnienie slowne! Share this post Link to post Share on other sites
Dziki beduin 12 Posted May 28, 2021 (edited) Krótko i na temat. + wiek + staż + mikro + stały bywalec Jestem na tak, okres próbny jak najbardziej. Pozdrawiam. Edited May 29, 2021 by Dziki beduin 1 ewert reacted to this Bt Czlowiek Depresja, May 28, 2021 Podaj argumenty, to co podałeś to za mało. 24h na edycję! Share this post Link to post Share on other sites
SqniK 7 Posted May 28, 2021 - wiek - mikrofon - często obecny na serwerze - niekonfliktowy Jestem za okresem próbnym, a niedociągnięcia naszego kolegi przekujemy w cnoty 1 ewert reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Mr. Amb(r)ozja 156 Posted May 29, 2021 Okres próbny 2 tygodniowy mam nadzieje ze się wykażesz Share this post Link to post Share on other sites
Mr. Amb(r)ozja 156 Posted May 29, 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites