ewert Napisano 25 Maja 2021 #628187 Udostępnij Napisano 25 Maja 2021 (edytowane) Nick: ewert Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): dzialalem jako admin na kilku serverach CS Garfield Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: studiuje, przez co spedzam sporo czasu przy komputerze, gdy gra malo osob na serwerze czesto graja dzieci lub obcokrajowscy i odpaleni, chcialem pomoc w zapanowaniu porzadku Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3h Kontakt: https://steamcommunity.com/id/snaut/ Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/ewert/145.239.19.217:27015/ Bede regularnie zagladal na forum. Pozdro Edytowane 27 Maja 2021 przez ewert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojakk Napisano 25 Maja 2021 #628189 Udostępnij Napisano 25 Maja 2021 Jestem na tak, powody: - wiek - mikrofon - często go widzę na serwerze, towarzyski, bezproblemowy - zgłasza haxy na priv - gra w godzinach porannych gdzie zazwyczaj jest mało/albo wcale adminów. Powodzenia : ) ewert dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcymon Napisano 25 Maja 2021 #628217 Udostępnij Napisano 25 Maja 2021 + wiek +- mikrofon - kolega potrafi być wulgarny przez micro + często widzę na serwerze + steam - ma trudności z odróżnianiem umiejętności gracza od gry na wspomagaczach, ale może z ESP by miał dużo łatwiej ;D Reasumując jestem na takie małe tak na okres próbny Powodzenia ewert dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewert Napisano 25 Maja 2021 Autor #628221 Udostępnij Napisano 25 Maja 2021 Godzinę temu, Alcymon napisał: + wiek +- mikrofon - kolega potrafi być wulgarny przez micro + często widzę na serwerze + steam - ma trudności z odróżnianiem umiejętności gracza od gry na wspomagaczach, ale może z ESP by miał dużo łatwiej ;D Reasumując jestem na takie małe tak na okres próbny Powodzenia Dzięki za podesłanie opini Wszystkie uwagi przemyśle i obiecuje poprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki beduin Napisano 28 Maja 2021 #628642 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 (edytowane) Krótko i na temat. + wiek + staż + mikro + stały bywalec Jestem na tak, okres próbny jak najbardziej. Pozdrawiam. Edytowane 29 Maja 2021 przez Dziki beduin ewert dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SqniK Napisano 28 Maja 2021 #628661 Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 - wiek - mikrofon - często obecny na serwerze - niekonfliktowy Jestem za okresem próbnym, a niedociągnięcia naszego kolegi przekujemy w cnoty ewert dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Amb(r)ozja Napisano 29 Maja 2021 #628740 Udostępnij Napisano 29 Maja 2021 Okres próbny 2 tygodniowy mam nadzieje ze się wykażesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Amb(r)ozja Napisano 29 Maja 2021 #628741 Udostępnij Napisano 29 Maja 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi