Braq03 Napisano 22 Listopada 2015 #356871 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Kryteria: - minimum 100 sensownych postów na forum+ (jest 132) - ukończony 16 rok życia+(29,5 lat już minęło od mego urodzenia) - minimum, ukończony miesiąc z działalnością na sieci+ (ukończony) - biegłe posługiwanie się ortografią, stylistyką, gramatyką j. polskiego+ (owszem, posługuję się) - konstruktywne i zwięzłe budowanie zdań wedle zasad stylistyki+ (piszę takie zdania) - aktywny, minimum 2 godziny dziennie na forum+ (styknie, na forum siedzę po 5-6h) - posiadanie komunikatora Gadu-Gadu/Steam+ (mam tylko steam) Wzór podania: Imię:John Wiek:29,5 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]:braq03 (steam) Staż na forum:Będzie już 4,5 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji:Byłem 3 razy redaktorem na poprzedniej sieci, na której ja grałem. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl:Ech, niestety brak Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]:Myślę, iż będzie to 9,5 Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej:4-5 godzin dziennie Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie): Wywiad przeprowadzony z przykładową osobą "Kamilem" braq:Witaj, chciałbym z tobą przeprowadzić dosyć krótki wywiad. Kamil:Dobrze, zgadzam się. Braq:Więc zacznijmy od pierwszego pytania, a brzmi ono tak: Ile masz lat ? Kamil:Wiesz starość nie radość...Mam już 27 lat.. Braq:Nie przeginaj, starość to radość . Kamil:Zależy dla kogo... Braq:Faktycznie, mogę już zadać drugie pytanie? Kamil:Owszem, możesz. Braq:No więc tak : Gdzie mieszkasz ? Kamil:W małej wsi koło Białego Stoku. Braq:A powiesz mi coś o tej wsi? Kamil:Owszem, już mówię:Wieś ma prawie 3,5 kilometra.W środku jest rynek, a na rynku kościół.Na obrzeżach rynku są kamienice, mieszkam w kamienicy nr. 47. Braq:Ciekawa wieś, chyba się do niej kiedyś udam. Kamil:O ,no to zapraszam serdecznie.Możemy przejść do kolejnego pytania ? Braq:Tak, a brzmi ono tak: Masz dziewczynę ^^? Kamil:E...No mam... Braq:Powiesz mi coś o niej? Kamil:Skoro muszę.Ma 26 lat, jest szczupłą blondynką. Braq:A jak się z nią poznałeś ? Kamil:W teatrze Słowackiego w Krakowie. Braq:O, piękne miejsce na randki ^^. Kamil:Właśnie wiem, a jak brzmi kolejne pytanie ? Braq:Właśnie teraz się dowiesz.Brzmi ono tak : Masz pupila? Kamil:Oczywiście, mam kota i psa. Braq:Jak się wabią? Kamil:Mruczek i Toffi. Braq:Mają rasę ? Kamil:Tak, Mruczek to kot syjamski, a Toffi to border collie. Braq:Ciekawe, a ile mają już lat ? Kamil: A więc tak, mruczek ma 7 lat, a Toffi 4 lata. Braq:Widzę, że długo je masz, mogę zadać kolejne pytanie ? Kamil:Oczywiście, że możesz. Braq:To więc tak:Jak zalazłeś się na Multihead.pl ? Kamil:Kolega mi powiedział, że to jest jedna z najlepszych sieci w Polsce. Braq:Nie mylił się . Kamil:Wiem, że się nie mylił, a kolejne pytanie jak brzmi ? Braq:Na jakim serwerze grasz? Kamil:Gram na ODD2#2 Braq:Ja też na nim grałem. Kamil:Fajnie. Braq;Wywiad niestety już jest skończony. Kamil:Czemu tak szybko? Braq: Moja wina, skończyły mi się pytania.. Kamil:Ach, no szkoda. Braq:Miło było z Tobą przeprowadzić wywiad! Kamil:Dziękuję, do zobaczenia ! Braq:Do zobaczenia! P.S:Nie wiem cy wywiad się spodoba, przepraszam, że napisałem podanie 22h przed minięciem 14 dni, ale już traciłem poczucie czasu ;_;.Wszystkie skargi przyjmę na klatę! Pozdrawiam: braq03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 22 Listopada 2015 #356875 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Wywiad proszę wstawić tak, by był czytelny, ponieważ nie można go przeczytać/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 22 Listopada 2015 #356877 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Braq: Faktycznie, mogę już zadać drugie pytanie? Kamil: Owszem, możesz. Braq: No więc tak : Gdzie mieszkasz ? Jak dla mnie trochę bez sensu pytać się czy możesz zadać drugie pytanie jeśli przeprowadzasz wywiad (więc ta osoba jest nastawiona na pytania, gdyby nie była to do wywiadu i pytań by nie doszło) Druga sprawa to brak spacji pomiędzy dwukropkiem a treścią i całość się zlewa. Na chwilę obecną neutral. Edit: Jednak jestem na nie. Nie przyłożyłeś się do napisania podania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 22 Listopada 2015 #356882 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Masz 4 warny + do tego podanie napisane na " odwal " Jestem na NIE. PS. Odrób warny, popraw podanie i napisz do kogoś z Administracji o otworzenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braq03 Napisano 23 Listopada 2015 Autor #357258 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Warny odpracowane, podanie poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 23 Listopada 2015 #357267 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Według mnie można dać Ci szanse, redaktorów mało jest a widac, że się starasz. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 23 Listopada 2015 #357271 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Kolejna szansa, kolejne podanie, kolejna prośba by zadać kolejne pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpalonaPrzezAnubisa Napisano 23 Listopada 2015 #357274 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Można dać mu szansę. -wiek -ortografia -widać ,że się stara. Myślę, że może być dla niego okres próbny o długości miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 23 Listopada 2015 #357278 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Wywiad słabiutki, jeżeli przechodzisz do kolejnego pytania, to nie pytasz o to, lecz stosujesz wprowadzenie do pytania. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 23 Listopada 2015 #357283 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Mozna mu dac szanse - wiek - ortokrafia - checi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 23 Listopada 2015 #357294 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Nie wiem czy wywiad dobry czy nie zdaję się na opinie innych bo aż nie chce się go czytać bez kolorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 23 Listopada 2015 #357357 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Masz 4 warny + do tego podanie napisane na " odwal " 4 warny w tym 4 zapłacone. Mogłeś chociaż zrobić "Za 1-go warna reklamy .." Brak kolorów w "wywiadzie" (Nic nie przeszkadza ale lepiej by się czytało) Ale jestem na TAK +Wiek +Ortografia +Wymagania (Posty) +Chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 23 Listopada 2015 #357411 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Spamujesz wszedzie to masz 100 postow podanie na odwal napisane brzydkie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 24 Listopada 2015 #357661 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi