mikolaj70 Napisano 21 Listopada 2015 #356432 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Nick: mikolaj70 Wiek: 17lat Data rejestracji na forum: 21.11.2015 Czas spędzony na forum: dopiero zaczelem grac Doświadczenie w ocenianiu: Mam bardzo dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Oczywiście ze tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nigdy Dlaczego Ty?: Mam dużo czasu i chce pomogac Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Móglbym poswiecac 10-11h Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie)Nie dopiero zaczelem gre Coś od siebie: Myśle ze dacie mi szanse POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Listopada 2015 #356463 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Wymagany Admin na jednym z serwerów Multi-Head.pl, bez ostrzeżeń w dziale Admin[serwer] (minimum 2-miesięczny staż). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Listopada 2015 #356464 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 27 Grudnia 2015 #372960 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi