W@rd3n Napisano 5 Czerwca 2021 #629713 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2021 Twój nick podczas gry: Huaj Godzina, data zdarzenia: 11:05 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:546428073 Uzasadnienie: city Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 5 Czerwca 2021 #629714 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2021 @Egzekutor Zapraszamy z dowodami, masz na to 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egzekutor Napisano 5 Czerwca 2021 #629716 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2021 Poniżej link do demo wraz z rozpiską: https://www113.zippyshare.com/v/IKjixM6f/file.html 16:40:00 - przeskoki na głowy + WH 17:35:00- przeskoki na głowy + WH 18:15:00 - przeskoki na głowy + WH 19:05:00 - przeskoki na głowy 19:30:00 - przeskoki na głowy 20:05:00 - przeskoki na głowy +WH W@rd3n dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W@rd3n Napisano 5 Czerwca 2021 Autor #629723 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2021 (edytowane) Po pierwsze podajesz źle czasówki, po drugie w trackie grania słuchałem muzy do auta xD, wbiłem randomowo zeby zagrać, wh? jestem pewnien że macie zabezpieczenia, i że by nie działało gdybym owego czita miał. Co do czasówki to ze celownik mam na ciele przez sciene w pozycji gdzie normlanie wychylam nie zanczy ze mam wh, zadnego przeskoku nie bylo. 17:35 a w zasadzie to 17:40 tylko drugi frag dostał nienaturalnego heda, gdzie widzisz tu wh skoro poleciał flesz to logiczne ze ktoś wybiega?! 18:15 żadnego przeskoku nie ma nawet ten drugi w leb nie dostał a celownik był blisko głowy gdybym coś miał to chyba by mi aim pociągnał celownik na łeb, znow gdzie widzisz wh? Nie wiesz chyba co to jest xD. 19:09 jedynie do tego mógłbyś sie przyczepić lecz jeśli tutaj miałem taki duży przeskok )co oczywiście bylo zwykłym flick shotem) to dlaczego wcześniej takich nie było? Dlaczego wolałem przestać strzelać w chłopa po lewej stronie? Odpowiedz jest prosta bo miał deagla a drugi chłop wychylił z bronią szturmową ale to wynika z doświadczenia 19:41 jak już coś. Zwykly flick w ciało o dziwo. To niezly przeskok skoro wczesniej siadało w łeb a teraz w ciało co tu sie stało? 20:05 co tu jest nadzwyczajnego? Podsumowując. Wbiłem na serwer, mogłeś mnie wziąć za randomka cssetti albo trafić na chłopa który przegrał solidne ponad 10k godzin z 9-cio letnim stażem. Nie znasz moich nayków, zachowań, movementu. Nie wiesz o mnie nic. A trafileś na chłopa który wie w którą stronę trzyma się lufę, umie korzystać z radaru, grał na hnsach, jb, dd2, bb, eb, zm, na wyszstkim. Oglądając akcje normlanie czy w 1/4 nie wydarzyło się nic co mogłoby potwierdzić moje oskarżycielskie wh czy aim'a. W tej grze przeszedłem wiecej tyłem niż ty przodem. Mógłbym sie tu rozwodzić ale nie ma sensu. Czekamy na werdykt. //edit Dwa dni minęły Edytowane 7 Czerwca 2021 przez W@rd3n Vac ToJa i Aitler dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 7 Czerwca 2021 #629865 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 @j4k s!3 gr4 @kameleonn @pemeqq zapraszam do tematu. Vac ToJa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4k s!3 gr4 Napisano 7 Czerwca 2021 #629877 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 16:45 +b 17:40 +b 18:15 +b 19:08+b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 7 Czerwca 2021 #629896 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi