Skuniak Napisano 7 Czerwca 2021 #629888 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Wzór podania: Nick na serwerze: skuno Wiek: 20 Znajomość AMXX (0/8): 4/8 Doświadczenie: byłem adminem na innej sieci Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: tak SID: STEAM_0:0:543579743 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199047425214/ Link do profilu na Game Tracker: https://cache.gametracker.com/player/Skuno/91.224.117.52:27140/ Kontakt: dc Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: tak Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Wróciłem po przerwie, kilka rzeczy się zmieniło, staram się być miły dla graczy jak i dla adminów. Gdy powstaje jakaś spina próbuje załagodzić sytuacje na tyle ile mogę. Chętnie odpowiadam na pytania graczy, no i moje najgorsze zmartwienie.... pokazała mi się dwójka z przodu. Dajcie szanse bo zdziadzieje z fartem. SKUNO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimmrod Napisano 7 Czerwca 2021 #629889 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Kim tym ty jesteś ? Piszesz coś że wracasz po przerwie może pierw ogarnij gt żeby jakoś wyglądało a nie z takim biednym wbijasz + wiek +/- amx Na steam ma vac jakoś to wytłumaczysz co się stało ? Po za tym 1 + to nie ma nic więcej podanie pisane na kolanie dalej się nie dowiedziałem czemu mają wybrać Ciebie Skuniak dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 7 Czerwca 2021 #629892 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 (edytowane) na nie: -GT -Konto na forum - gdyby nie twoje wcześniejsze podania byłoby zupełnie puste -Też jestem ciekawa tego VACa na steam -Na serwer dolączyło sporo nowych osób daj im sie poznać -Chciałabym poznać jakieś konkretniejsze argumenty niz " bo mam dwa z przodu" +Wiek -Doświadczenie wątpliwe +amxx +Nie poddajesz się Wróć do regularnej gry i pozwól nam ocenić czy rzeczywiście sie ogarnąłeś Powodzenia Edytowane 7 Czerwca 2021 przez Paulinkaa_ Skuniak dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 7 Czerwca 2021 #629905 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Wybacz ale na nie poczekaj z tydzień dwa może nawet dłużej daj się poznać graczom nabij GT i wtedy zobaczymy Skuniak i SHIRO dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAZDI Napisano 7 Czerwca 2021 #629907 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2021 Na NIE ---- GT + steam +wiek +amx jak poprawisz GT i dasz się poznać na nowo jaki jesteś to będę na TAK Skuniak dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny nawalony Napisano 8 Czerwca 2021 #629929 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2021 (edytowane) +wiek +amx +steam - Mało argumentów czemu miałbyś zostać adminem wielki - GT kontakt +/- (dobrze by było gdybyś był jeszcze aktywny na forum) Faktycznie zmienił swoje zachowanie, jak była jakaś spina na serwerze to ogarniał, ale wielki - jest w twoim GT, widziałem cię chyba tylko 2 razy( po twojej przerwie). Daj się poznać graczom na nowo i więcej przebywaj na serwerze to będę na tak, a jak na razie to jestem na Nie przez przyczynę wyżej wymienioną. Powodzenia Edytowane 8 Czerwca 2021 przez johnny nawalony Skuniak dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Czerwca 2021 #630136 Administrator Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2021 Aktualnie odrzucone. Za dużo rzeczy jest na minus. Popraw je a następnym razem powinno być lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Czerwca 2021 #630137 Administrator Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi